Големият шампион на Интерактив тенис за изминалия сезон година е

...
Големият шампион на Интерактив тенис за изминалия сезон година е
Коментари Харесай

Радослав Владимиров стана тенисист на годината на ИТЛ

Големият първенец на Интерактив тенис за миналия сезон година е Радослав Владимиров. Той взе наградата за „ най-хубав състезател за 2018 “ на блестящата гала ITL Awards 2018. Най-голямата аматьорска лига в България отличи звездите си и закри сезона в столичния Patron Cafe & Shot Bar. Един час преди тържеството Радо завоюва Lotto ITL Finals 2018 и се бетонира на върха в ранглистата с рекордните 3500 точки. През сезона томахавката от Люлин не позволи нито една загуба в ИТЛ със постоянна и нападателна игра. Той добави в богатата си сбирка от титли още две купи – за най-хубав състезател в лигата и за успеха си в третия Мастърс на ИТЛ за 2018. Втори в класирането остана противникът му от финала на Lotto ITL Finals Станислав Иванов, натрупал 2070 точки. Купата за третото място взе Цветан Бешевишки, който се включи в лигата през лятото, само че съумя да влезе в топ 3. Тримата получиха купи, дарове от „ Лото “ и „ Спорт хранилище “, и бутилки " Ботега ", предоставени от „ Трансимпорт “.

Мениджърът на Интерактив тенис Ивайло Цанков връчи плакети на спечелилите в обичайните за лигата категории. С наградата за „ изгряваща звезда на годината “ си потегли Ивайло Боджаков. Специално отличие за неизменност получи Иван Бужев, който има зад тила си 21 шампионата в ИТЛ. Наградата „ любовта ще избави тениса “ взеха Цвети и Тео. Най-позитивните участници в лигата са Краси Ангелов и Искра Бочева. За най-дейно присъединяване в организацията беше поощрена Мариана Грозданова. Дамите си потеглиха с бутилка пенливо вино „ Ботега “. Нашият Sportal.bg пък бе награден за принос в развиването на любителския тенис в страната.

„ Пожелавам на всички пълноценна отмора и да се забележим през идната година с нови сили за борбите на корта”, сподели Ивайло Цанков. “Нивото в Интерактив тенис става все по-високо, а мачовете – по-оспорвани. Участието даже при начинаещите е предизвикателство, а ние като уредници ще създадем всичко допустимо изискванията за игра да са съвършени. Надяваме се да спечелим за спорта още доста мъже и дами, а началото на новия сезон ще бъде още на 7 януари с Първия вечерен шампионат „ Лото “ за 2019 година “, добави Цанков.

Партито в Patron Cafe & Shot Bar продължи до дребните часове на петъчния ден, а някогашни, сегашни и бъдещи звезди на ИТЛ демонстрираха, че знаят освен да играят. След девет вечерни шампионата и три Мастърса през годината, стотици изиграни мачове и доста нови противници, дилетантите от Интерактив тенис демонстрираха добра форма и през нощта и си дадоха обещание доста нови срещи през 2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР