Големият сблъсък между Григор Димитров и Карлос Алкарас ще се

...
Големият сблъсък между Григор Димитров и Карлос Алкарас ще се
Коментари Харесай

Григор Димитров - Карлос Алкарас 6:2, 6:4

Големият конфликт сред Григор Димитров и Карлос Алкарас ще се организира тази нощ. Двамата ще се изправят в дуел от четвъртфиналната фаза на Мастърс шампионата в Маями, който ще стартира не преди 01:00 часа българско време след среднощ.

Димитров и Алкарас са се срещали четири пъти до този миг, а международният №2 има 3 победи на сметката си. Гришо победи испанеца в края на предходната година на Мастърса в Шанхай след 5:7, 6:2, 6:4.

Гришо за първи път доближава до четвъртфиналите на Мастърса в Маями след победа над Хуберт Хуркач с 3:6, 6:3, 7:6(3).

Победителят от срещата ще играе против Александър Зверев, който по-рано през днешния ден се разправи с Фабан Марожан с 2-0 сета.
 Яник Синер е първият полуфиналист в Маями
Яник Синер е първият полуфиналист в Маями

Дано измежду последните четири доближи и Григор Димитров
Сортирай

преди 25 минути
ГЕЙМ! СЕТ! МАЧ! ГРИГОР ДИМИТРОВ!
ПОБЕДА! Григор Димитров стартира по прелестен метод идващия гейм и сложи Алкарас напрегнат, откакто дръпна с 30:0. Испанецът понижи изоставането си, само че Гришо съумя да стигне до два мач-бола след страховит форхенд по правата. Карлито не съумя да вкара първия си сервис, а по-късно изпрати топката в навън от форхенд, с което донесе и 1/2-финала на хасковлията!
 Фантастичен! Невероятен! Брилянтен! Григор Димитров размаза Алкарас в Маями!
Фантастичен! Невероятен! Брилянтен! Григор Димитров размаза Алкарас в Маями!

Гришо се класира на полуфинал в шампионата

Последно обновяване в 03:12 ч. на 29.03

преди 31 минути
5:4
Последвалият гейм №9 във втория сет предложи своите провокации за Гришо, само че при 40:30 той сподели темперамент и съумя да дръпне с 5:4 в геймовете, с което принуди Алкарас да сервира за оставане в мача.

преди 34 минути
4:4
Алкарас завоюва подаването си на 15 и се зарадва по този начин, като че ли е спечелил дуела. Най-интересното в мача обаче занапред следва.

преди 40 минути
Пробив на испанеца! 4:3
Гейм №7 на втория сет стартира извънредно за Григор и Алкарас поведе с 40:0 при подаването на българина. Последва неточност от форхенд на нашето момче и пробивът беше върнат - 4:3.

преди 44 минути
4:2
Сервис-геймът на Алкарас не стартира добре и Григор го препарира с нов страховит ретур-уинър. Стигна се до 30 равни, а по-късно и до нова точка за пробив за българина. Испанският тенисист обаче се събра, показва темперамент и понижи изоставането си до 2:4.

преди 53 минути
4:1!
Фантастичен Григор завоюва последвалото си подаване на 0 и дръпна с 4:1 гейма. Българинът е на единствено 2 крачки от 1/2-финал в Маями, само че да не забравяме, че Алкарас не е от хората, които ще се съобщи...

Последно обновяване в 02:21 ч. на 29.03

преди 55 минути
ПРОБИВ! 3:1!
В гейм №4 на втория сет Гришо доближи до две точки за пробив при 15:40 и с ретур-уинър го затвори, с цел да поведе с 3:1 гейма!

Последно обновяване в 02:16 ч. на 29.03

преди 1 час
2:1
Григор продължи да бъде много безапелационен на сервис и още веднъж поведе - 2:1.

преди 1 час
1:1
Алкарас обаче показва, че не се е предал и на собствен ред също взе подаването си на 0.

преди 1 час
1:0
Вторият сет стартира по приказен метод за българина. Гришо го затоври на 0 и още веднъж поведе.

Последно обновяване в 02:08 ч. на 29.03

преди 1 час
НОВ ПРОБИВ! СЕТ ЗА ГРИГОР!
СЕТ ЗА ДИМИТРОВ! В гейм №8 на първия сет Григор съумя да дръпне с 0:30 и притисна Карлито до стената. Световният №2 се събра и изравни, само че в идващите две точки Гришо не остави никакво подозрение, че към този миг е по-добрият тенисист на корта и поведе с 1-0 в сетовете!
 Снимка 658962
Източник:

Последно обновяване в 02:05 ч. на 29.03

преди 1 час
5:2
Григор не стартира безапелационно подаването си в идващия сервис-гейм, само че бързо се съвзе и след няколко феноменални удара поведе с 5:2 в първия сет.

преди 1 час
4:2
Последва безпроблемен гейм за Алкарас, който беше затворен на 0.

преди 1 час
4:1
Гришо поведе с 40:15 при своето подаване в гейм №5, само че още веднъж се стигна до затруднения. Алкарас докара нещата до тъждество след няколко доста положителни удара от бекхенд. В последна сметка българинът бомбандира испанеца с два мощни сервиса и втората отмора в сета пристигна при резултат 4:1.

преди 1 час
3:1
Карлос Алкарас поведе с 40:0 при подаването си в гейм №4, само че двойна неточност върна Димитров в гейма. Гришо обърна развоя на събитията и след няколко страхотни отигравания стигна до точка за пробив, само че испанецът се избави. Последва нова точка за пробив от българина и след необикновено разиграване Алкарас още веднъж излезе победител, а по-късно съумя да затвори гейма и да запише първия си подобен на своята сметка - 3:1.
 Снимка 659054
Източник:

Последно обновяване в 01:42 ч. на 29.03

преди 1 час
3:0!
Първата ракета на България можеше доста бързо да пропилее преимуществото си, само че в третия гейм избави цели три точки за пробив на Алкарас и поведе с 3:0!

преди 1 час
Пробив! 2:0!
Българинът стартира по приказен метод сервис-гейма на испанеца и поведе с 40:15. Алкарас отрази първата опция за пробив, само че по-късно изпрати топката в навън и Гришо поведе с 2:0!

Последно обновяване в 01:24 ч. на 29.03

преди 1 час
1:0
Още в първата точка двамата демонстрираха своята огромна класа, само че неточност от форхенд на Гришо даде задатък на Алкарас. Последва бърза замяна на точки и се стигна до 30:30, а по-късно българинът подкани испанеца да го " убие " с извънредно слаб втори сервис. Все отново точката за пробив беше отразена и хасковлията взе първия гейм.
 Снимка 659053
Източник:

Последно обновяване в 01:17 ч. на 29.03

преди 2 часа
Григор завоюва жребия!
Григор Димитров завоюва жребия и избра да сервира първи. Дано това е добра прокоба... 

преди 2 часа

Точно в този миг двамата тенисисти излизат на корта за своята къса загрявка. Григор наподобява убеден в своите благоприятни условия, само че същото важи и за Алкарас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР