Големият режисьор Куентин Тарантино се ожени за първи път. Той

...
Големият режисьор Куентин Тарантино се ожени за първи път. Той
Коментари Харесай

Куентин Тарантино се ожени за първи път

Големият режисьор Куентин Тарантино се ожени за първи път.

Той предложи брак на приятелката си Даниела Пик през лятото на 2017 година, а в сряда двамата са минали под венчилото в Лос Анджелис.

55-годишният Тарантино срещна 35-годишната певица и модел през 2009 година на представянето на "Гадни копилета " в Израел. Скоро по-късно те прекъснаха връзката си, само че през 2015 година се събраха, откакто режисьорът се раздели с дизайнерката Кортни Хофман.

Това е първи брак и за двамата. През 2009 Тарантино изясни за какво в никакъв случай преди не се е женил: "Когато върша филм, не правия нищо друго. Всичко е в името на кино лентата. Нямам жена. Нямам дете. Нищо не може да се изпречи на пътя ми. "

Новината за техния годеж излезе единствено осем месеца откакто Тарантино разгласи, че има намерение да се пенсионира. Тогава той сподели, че това ще се случи, откакто режисира още два кино лентата.

Коя е брачната половинка на Тарантино?

Пик започва своята музикална кариера при започване на 21 век в дует със сестра си Шарона. Те стават известни със сингъла си "Hello, Hello ", който изпяват на квалификационния рунд на националния конкурс Евровизия през 2005 година

Сега тя развива независима кариера, откакто през 2006 година се разделят със сестра си. Едни от най-успешните ѝ песни са "More or Less " и "Love Me ".

Пик се изявява и като модел. Тя постоянно се появява на корици на списания, а профилът ѝ в Инстаграм е цялостен със фотоси от фотосесии.

Баща ѝ Цвика Пик е прочут артист и композитор. Той е написал доста шлагери през 60-те години. Той извършва и еврейската версия на бродуейския мюзикъл "Коса ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР