Големият производител на комплектации за автоиндустрията Schaeffler получава дванадесетгодишен договор

...
Големият производител на комплектации за автоиндустрията Schaeffler получава дванадесетгодишен договор
Коментари Харесай

Schaeffler и Rolls-Royce със споразумение за партньорство

Големият производител на комплектации за автоиндустрията Schaeffler получава дванадесетгодишен контракт от Rolls-Royce, един от водещите интернационалните производители на авиационни мотори. Наред с други неща, Rolls-Royce по този метод обезпечава веригата си за доставки за търкалящи лагери до 2035 година

Schaeffler желае да подкрепи развиването на автомобилните мотори с усъвършенствани индустриални процеси посредством своята стратегия „ Производство на високопроизводителни лагери “. Фокусът на съдействието е върху системите за ролкови лагери за самолетни мотори в зоните на напредък на бизнес джетове и широкофузелажните самолети.

Сега Schaeffler дава отговор за 100 % от размера на доставките за европейския бизнес. По-голямата част от портфолиото се създава в Schaeffler Aerospace в Швайнфурт. В допълнение, доставчикът желае да поддържа нови стратегии за развиване от симулация и планиране до произвеждане и тестване, като по този метод в допълнение обезпечава придвижване на взаимната софтуерна пътна карта на Rolls-Royce и Schaeffler.

Още по-тясното съдействие, което ще стартира през 2024 година, се основава на предходна взаимна активност, което продължава съвсем 40 години. Миналата година Schaeffler беше включена в "Rolls-Royce High Performance Supplier Group " и по този метод в изключителния лист на най-хубавите снабдители и сътрудници на Rolls-Royce.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР