Големият проблем на българското пътно строителство е, че нямаме достатъчно

...
Големият проблем на българското пътно строителство е, че нямаме достатъчно
Коментари Харесай

Депутат: Големият проблем е, че нямаме пари да си ремонтираме пътищата

Големият проблем на българското пътно строителство е, че нямаме задоволително пари да си ремонтираме пътищата. Този проблем обаче се взема решение с въвеждането на тол системата - стопираме да финансираме интернационалният трафик.
 Елена Йончева: Камарата на строителите демонстрира боязън и суматоха от инспекции  Протестиращи строители изкарват 1000 машини по улиците на София
Българските жители ще усетят смяната до две години, съобщи ръководителят на парламентарната Комисия по районна политика Искрен Веселинов от Оперативна програма по Нова тв. 

Той бе безапелационен, че не би трябвало всички строители у нас да се упрекват в корупция и некачествена работа.

Една акция, изключително политическа, която разрушава имиджа на този отрасъл, основава липса на конкурентоспособност на нашите строители ”, разяснява Веселинов, визирайки настояването на Българска социалистическа партия за инспекция на процесите по създаване и ремонт на пътища за интервал от 10 години обратно. Според депутата няма по какъв начин да се инспектира качество на пътна настилка, сложена преди толкоз време, най-малкото тъй като тя към този момент е износена. 

Никой не може да скрие, че в България има корупция и търгуване на дъмпингови цени, което постоянно се отразява върху качеството на строителството, съобщи още депутатът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР