Големият празник Oktoberfest наближава и светът се готви за изпиване

...
Големият празник Oktoberfest наближава и светът се готви за изпиване
Коментари Харесай

Това ли са идеалните обувки за пиене на бира?

Големият празник Oktoberfest наближава и светът се готви за изпиване на хектолитри немска (и не само) бира.
Въпреки че същинското събитие се случва само в баварската столица Мюнхен сред 16 септември и 3 октомври, на безчет други места в Европа и света ще се случват свързани с Oktoberfest събития.

Ще ги сплотява едно – поглъщането на големи количества бира. А около това идват и други моменти, които могат да съсипят една съвършена Oktoberfest вечер – разливането на чаши (защото еднолитровите халби и чашите за вайс са много високи и елементарно се бутат) и прекаляването с броя на погълнатите половинки (което пък подсигурява гадене и повръщане).

Специалистите от adidas знаят всичко това и са се погрижили за всички тези, които желаят да се радват на биреното празнество, само че по едно и също време с това да защитят краката си от пръски бира и, хм, други флуиди.
 adidas München Oktoberfest Made In Germany. adidas München Oktoberfest Made In Germany.
Страхотният модел adidas München Oktoberfest Made In Germany носи надпис DPBR – т.е. “durable puke and beer repellent”. С други думи, тези обувки са направени от материали (кожа, текстил и синтетика), които ги вършат значително биро- и водонепромукаеми. Адски потребно!

Дизайнът на бирения adidas пък е въодушевен от баварски национални шевици, а отдясно на всяка обувка свети надписа Prost, тъй като точно по този начин се подвигат тостове в Бавария.
Единственият минус е високата им цена (около 200 евро), само че пък и поглъщането на безчет бири не е на ниска цена.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР