Големият пожар в цех за месо в пловдивското село Войводиново,

...
Големият пожар в цех за месо в пловдивското село Войводиново,
Коментари Харесай

Пожарът във Войводиново овладян, 300 души остават без работа

Големият пожар в завод за месо в пловдивското село Войводиново, който пламна нощес, е овладян. Няма потърпевши хора и животни, избавени са и административната постройка, както и постройката, в която се съхраняват документи и пари. 

15 пожарни са гасили огъня през цялата нощ, съобщи комисар Георги Мангараков по бТВ. Дошли са цистерни от Карлово, Съединение и Стамболийски, които са помогнали в преодоляването на пламъците. Малко след 23.00 ч. огънят е локализиран, разясни той.

Все още не са ясни аргументите за пожара. Предстои оглед взаимно с полицията. По думите му не се касае за тенденциозен палеж. Няма заплаха от обгазяване на жителите в околните обитаеми места. Още нощес е осъществена инспекция на въздуха и не е открито съществуването на токсични субстанции.

Огънят е тръгнал от цеха за пакетиране, а сигналът до пожарната е подаден от притежателя. Пламъците са обхванали цялата съществена сграда, която е на повърхност от 8 декара. Тепърва ще се пресмятат вредите. Инцидентът оставя над 300 души без работа, тъй като индустриалните машини са изцяло унищожени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР