Големият победител в конкурса „Сграда на годината“ 2018, категория „Хотели

...
Големият победител в конкурса „Сграда на годината“ 2018, категория „Хотели
Коментари Харесай

Наградиха Галакси Инвестмънт Груп в конкурса Сграда на годината

Големият победител в състезанието „ Сграда на годината “ 2018, категория „ Хотели и ваканционни комплекси “ е InterContinental Sofia. Първият обект у нас от водещата международна верига е благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД и се ръководи от InterContinental Мениджмънт България ЕООД.



"Водещ принцип на екипа при реализацията на плана беше отношението към детайла във всеки аспект на строителството, довършителните работи и обзавеждането. В този развой взеха присъединяване одобрени експерти, измежду които проектанти, дизайнери и консултанти, които одобриха предизвикването да създадат този план вероятен. От своя страна екип от експерти на IHG в Лондон осъществяваше прецизен надзор посредством регулярни визити и рекомендации, които да подсигуряват, че крайният артикул ще бъде на равнището на всеки InterContinental в Европа, с цел да можем през днешния ден с горделивост да кажем, че InterContinental Sofia е първокласната перла в сърцето на София “, показа шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.



Хотелът е напълно реновиран от компанията вложител, като в подтекста на съществуващата постройка е построено изцяло ново крило. По този метод InterContinental Sofia сега предлага общо 194 просторни стаи и жилища, отговарящи на най-високите международни стандарти, а на последния етаж на хотела е ситуиран първият по рода си президентски апартамент у нас, който се простира на върху 450 кв.м. на целия финален етаж на новото крило на хотела.



Πoвeчe oт 60 нoвoпocтpoeни и peнoвиpaни cгpaди в 16 ĸaтeгopии, зaвъpшeни в paмĸитe нa изминaлaтa гoдинa в цялaтa cтpaнa, yчacтвaха в 17-тoтo издaниe нa нaциoнaлния ĸoнĸypc „ Сграда на Годината “. Жypи oт пpeдcтaвитeли на pecopнитe инcтитyции, бизнeca, ĸyлтypaтa, aĸaдeмичнитe и пpoфecиoнaлните oбщнocти oпpeдeли нocитeлитe нa aвтopитeтните награди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР