Големият победител от турнира в Ротердам Роджър Федерер заяви, че

...
Големият победител от турнира в Ротердам Роджър Федерер заяви, че
Коментари Харесай

Федерер: Прекрасна седмица, надявам се Григор да е добре

Големият победител от шампионата в Ротердам Роджър Федерер съобщи, че е извънредно благополучен, че е спечелил купата, защото не е очаквал да доближи даже до край в конкуренцията.

Маестрото победи с 6:2, 6:2 Григор Димитров в конфликта за трофея за по-малко от час игра. Впоследствие стана ясно, че българинът е имал физически проблем, който му е попречил да се хвърли на 100% в дуела.

Швейцарецът благори на Григор след срещата и му пожела бързо възобновяване.

Федерер продължи с терора над Гришо, взе купата в Ротердам

„ Каква превъзходна седмица! Целта бяха полуфиналите, само че завоювах и шампионата. Изключително разчувствуван съм и съм толкоз благополучен ", стартира международният номер 1.

„ Искам да благодаря на всички, които бяха част от шампионата през всички тези години. Карате играчите да се усещат добре пристигнали и превръщате събитието в едно от най-хубавите на Тура. Аплодисменти за вас, благодаря ", добави той.

Какъв е казусът на Гришо?

„ Разбира се, че желая да поздравя Григор за хубавата, въпреки и тежка в края, седмица. Надявам се да си по-добре на следващия ден, даже още през днешния ден. Пожелавам ти всичко най-хубаво, задръж положителното равнище ", сподели още Маестрото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР