Големият победител е тази част от българския народ, която е

...
Големият победител е тази част от българския народ, която е
Коментари Харесай

Харалан Александров: Слави Трифонов е загадката на изборите

Големият победител е тази част от българския народ, която е избрала да гласоподава. Слави Трифонов е загадката, напълно несъмнено е, че ГЕРБ резервираха мощните си позиции. Може да се каже, че това е незабравим триумф след трети и то цялостен мандат, да са водеща политическа мощ поради всичко, което се случи, съобщи общественият антрополог Харалан Александров. Той добави, че подозира, че това е резултат от огромните градове.

Ако Вътрешна македонска революционна организация е в Народното събрание, това е най-умерената измежду консервативните националистически групи, което е добра вест, сподели Александров.

Предвид обстоятелството, че предходната година беше показана от митинги и от пандемията, митингите би трябвало да приказват, че Борисов не би трябвало да завоюва нов мандат, а резултатите демонстрират, че той е водеща политическа фигура, тъй че е триумф за ГЕРБ, безусловно безапелационно “, съобщи политологът Слави Василев.

„ Трябва да погледнем същността на българската политическата система и дали тя съумява да даде на хората опция да изразят мнение, такова, че да пребори статуквото. Статуквото е толкоз мощно вкопано, според мен, в резултат на това, което се случи предходната година и Борисов още веднъж да е пръв – това значи, че или митингите не са извадка на болшинството български жители и са дребна част от него или значи, че политическа система не може да образува опция ".

" За да обобщя - едно - мощен резултат на ГЕРБ, две - слаб резултат за Българска социалистическа партия, мощно показване на партията на Слави Трифонов и безусловно задънена улица оттук насетне по какъв метод ще се образува властта. В този парламент от поръчките, които политическите водачи правеха, доста мъчно ще се схванат “, сподели Василев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР