Големият музикант сър Елтън Джон започна прощалното си турне, с

...
Големият музикант сър Елтън Джон започна прощалното си турне, с
Коментари Харесай

Сър Елтън Джон започна прощалното си турне

Големият музикант сър Елтън Джон стартира прощалното си турне, с което публично поставя завършек на международните си срещи онлайн с аудитория.

" Искам да ви благодаря от дъното на сърцето си за всичко, което ми дадохте през последните 50 години. Но аз имам прелестно семейство и в действителност би трябвало да прекарам повече време с тях. Знам, че ме разбирате, защото доста от вас имат свои деца. Аз просто желая да бъда там за тях и по тази причина върша това турне. Това турне е, за да благодаря и да се сбогувам ", каза звездата по време на концерта си в Алентаун, Пенсилвания, откъдето стартира огромното турне тази събота, предава Rolling Stone.

В началото на годината международно известният музикант даде специална конференция, която се предаваше онлайн през YouTube, в която той разгласи, че поставя завършек на своите концертни изяви с голямо прощално турне, наречено One Last World. Тогава музикалният исполин показа, че желае да спре с пътуванията си, с цел да се посвети на семейството си, заявявайки, че целите му са се трансформирали, откакто е станал родител на две деца.

На турнето, променило името си на  " Farewell Yellow Brick Road ", Елтън Джон показа видео, в което показа фотоси и видеоклипове от 50-годишната си музикална кариера, в това число фрагменти с баба си, фотоси на онези велики персони, които са му повлияли в житейския и креативния път, включително певицата Арета Франклин, водачът на Южна Африка Нелсън Мандела и физикът Стивън Хоукинг, споделя Reuters. 

" Бях очевидец на голямо обществено, политическо и културно развиване. Искам с обиколката " Farewell Yellow Brick Road " да отпразнуваме дружно това ", сподели сър Джон в изказването си пред своята многохилядна аудитория тази събота.

През кариерата си сър Елтън Джон има над 4000 концерта допълнително от 80 страни по света, 31 платинени и 38 златни албума. Сингълът му Candle in the Wind от 1997 година е най-продаваният в цялата история на музикалната промишленост.

Както бе заречен и типично в негов жанр. Елтън Джон трансформира турнето си в най-бомбастичното, комплицирано, високотехнологично представление, което в миналото е опитвал. И макар че огромна част от сетлистата е надълбоко позната, в този момент той е съчетал доста от песните с нови клипове, с помощта на фотографа Дейвид ЛаКапел и аниматора Алън Олдридж, които придават нова вероятност на мелодиите и добавяйки изключително възприятие на гравитаця към всяка ария, даже “Crocodile Rock " и " The Bitch Is Back ".

Хвърлете взор на идващото видео, което титаничният музикант разгласява в своя YouTube акаунт. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР