Големият лидер на Ботев Тодор Неделев изрази съжаление, че тимът

...
Големият лидер на Ботев Тодор Неделев изрази съжаление, че тимът
Коментари Харесай

Неделев: Щом съдията е свирил, значи има дузпа

Големият водач на Ботев Тодор Неделев изрази страдание, че отборът му не е вкарал и второ попадение в мрежата на ЦСКА, тъй като следователно е щял да стигне до успеха. "Канарчетата " поведоха преди почивката, само че малко преди края позволиха равнене.

"Малко не ни стигна пред гола. Липсваше ни последният пас. Ако бяхме вкарали и втори гол, щяхме да бием. След почивката ЦСКА ни натисна, само че радващото е, че взехме точка на "Армията " в София ", съобщи Неделев, който беше определен и за Играч на мача, с което получи и бутилка шампанско.

С неговото попадение беше прекратена и черна серия на "Армията " за Ботев, което беше коментирано от офанзивния състезател.

"Нямах визия, че не сме вкарвали дълго, прекъснали сме черна серия, само че е хубаво, че не паднахме, тъй като от много време не сме били тук ", добави Неделев и най-после разяснява обстановката с дузпата.

"Вратарят ми усети ъгъла, а аз постоянно виждам вратаря, преди да удрям дузпа. Но тя беше много добра и нямаше по какъв начин да я хване ", съобщи водачът на "канарчетата " и разяснява дали в действителност е имало нарушаване в тази обстановка.

"Щом съдията е свирил дузпата, значи я е имало. Виждате, на "армията " се свири дузпа, значи я е имало, щом съдията е свирнал ", съобщи Неделев. Той показа и че отборът е разучил доста добре противника и по тази причина се е показал толкоз добре против него.

"Треньорът взема решение схемата и ние се съобразяваме, знаем мощните страни на противника, бяхме ги разучили добре и по тази причина излязохме по този метод ", приключи огромният ас на пловдивчани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР