Големият италиански кораб Коста Фортуна най-сетне намери пристанище, което да

...
Големият италиански кораб Коста Фортуна най-сетне намери пристанище, което да
Коментари Харесай

Круизен кораб с италианци на борда не беше пуснат в Малайзия и Тайланд

Големият италиански транспортен съд " Коста Фортуна " най-накрая откри пристанище, което да го одобри, откакто имаше усложнение с това поради ковид, написа БГНЕС, базирайки се на Reuters.
Криузният транспортен съд спря в Сингапур, откакто по-рано не беше признат в Малайзия и Тайланд.
На борда на гигантския кораб който побира 3500 посетители и над 1000 души екипаж има десетки италианци, някои от инфектираната с ковид Северна Италия. Нито един от тях не е дал позитивен резултат за ковид, само че Малайзия и Тайланд не пожелаха да позволен кораба в своите пристанища като превантивна мярка.
Малайзия сподели, че след експлоадирането на зараза в Италия е била наложена възбрана в страната да влизат хора от тази страна. Тайланд се оправда с неуточнени ограничавания върху превоза и транспорта на хора.
Забраната от малайзийска страна беше още по-необичайна, като се има поради, че седмица по-рано " Коста Фортуна " към този момент беше в едно от пристанищата в Малайзия.
Сингапур разгласи, че пасажерите на кораба ще бъдат тествани за ковид, само че няма учредения " Коста Фортуна " да не бъде позволена в пристанището. Корабът в този момент е в Сингапур и последно е бил в страната преди седмица.
Още: " Италия - в центъра на ковид, по света има над 3000 нови заболели "
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР