Големият герой за ЦСКА 1948 в полуфинала за Sesame Купа

...
Големият герой за ЦСКА 1948 в полуфинала за Sesame Купа
Коментари Харесай

Чочев: Сезонът ни може да е още по-добър, ако спечелим Купата

Големият воин за ЦСКА 1948 в полуфинала за Sesame Купа на България против Локомотив София - Ивайло Чочев, показа, че несъмнено малко хора са слагали отборът да е в челото на класирането и да играе край за Купата.

„ Искам първо да поздравя момчета за характера, който показахме, тъй като след 2:0 в полуфинала за Купата е мъчно да се върнеш. Не влезнахме добре в мача. Радващото е, че успяхме да избегнем дузпите и да се класираме на край. Не е преждевременно моето завръщане, тъй като в предходния мач влязох за 25-30 минути, както говорихме с докторите. Щеше да е по-добре да играем 90 минути единствено, само че по този начин се наложи, че трябваше да играем 120 минути и се веселя, че отиваме на край “.

„ Сезонът можем да кажем, че е много добър до тук.  Може би доста хора са ни слагали в тройката и да играем край. Сезонът най-после може да е още по-добър, в случай че спечелим Купата. Ще имаме тежък край, без значение против кой тим се изправяме. Ще дадем всичко от нас, ще спазим тактическите инструкции на треньорите, тъй като знам, че те ще се приготвят доста добре за мача и да се надяваме, че в последна сметка ще излезем спечелили “.

„ Аз постоянно съм казвал, че моята работа не е да въвеждам голове. Радващо е, когато съумявам, аз избирам тимът да победи, а в случай че съумея да вкарам това ми дава в допълнение самочувствие. Когато съумея да вкарам, несъмнено, че съм благополучен. Да се надяваме, че ще съумея да вкарам и в неделя “, съобщи Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР