Големият гаф на партията бе включването на Лена Бориславова, само

...
Големият гаф на партията бе включването на Лена Бориславова, само
Коментари Харесай

Бившият PR на "Промяната": Включването на Лена Бориславова в кампанията "изяде" 5-10% на ПП

Големият гаф на партията бе включването на Лена Бориславова, единствено това " изяде " 5-10% от поддръжката за Политическа партия. Това споделя някогашният PR на " Продължаваме промяната " Диана Дамянова в изявление за " 24 часа ".
 
" Изключително нападателна акция, без тя (Лена, бел. ред.) да отговори на въпроса какво прави на парапета, което е извънредно отблъскващо. Аз още до момента в който бях там, споделих, че не съм им майка, само че стартирането й в обществен оборот носи вреда ", е оценката на Дамянова за държанието на Лена Бориславова в акцията на Политическа партия преди изборите.
 
" Кампанията бе безлична. Тази, която аз организирах, бе на крилете на морала и на бъдещето на България. В началото ми хареса " Има по какъв начин ". Мислех си, че ще заложат на прочувствения метод, само че момент по-късно се стартира: има по какъв начин децата да ядат домати и други сходни. Така даже минималната страст бе унищожена ", споделя Дамянова.
 
И продължава с унищожителния разбор на предизборната акция на харвардците: " През последната седмица акцията бе доунищожена от думите на Кирил Петков, които чух в някакво изявление - тезата бе, че няма спасители и би трябвало сами да се спасим. Точно противоположното на това, което сподели, когато се появи в политиката - че има сила и воля. Сега се оказва, че не е по този начин, и стана боза, обвързвана с доста гафове като " Априловската " гимназия ". Дамянова обръща внимание и на големия брой билбордове на Политическа партия, които бяха обрасли по магистралита на страната ".
 
" Имаше още един проблем, най-вероятно са имали прекомерно малко пари и те са пристигнали в последния миг, когато стана пренасищане в ефира. По-късно стана ясно, че Политическа партия имат 2 пъти повече бордове от всички останали, което е досадно. Веднъж включих тв приемника и видях две тв реклами на Политическа партия една след друга, това не си го разрешава никой. Рекламата би трябвало да е красива, съвършена и да свърши тъкмо когато е най-интересно. Вместо това видяхме Лена Бориславова на влакова комбинация - реклама, която от пиар позиция е неуместна. Това дружно с преиграната акция и билборда 5 мъже и една жена - обединени има как… ", разнищва гафовете на Политическа партия някогашният им пиар.
 
Според нея, тези " които направиха слогана " Има по какъв начин ", сътвориха прочувствена концепция. За страдание, тя се сведе до доматите ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР