Големият финал в Шампионска лига настъпи. За пръв път от

...
Големият финал в Шампионска лига настъпи. За пръв път от
Коментари Харесай

Футболни прогнози за финала в Шампионска лига: Ще грабне ли Ливърпул трофея?

Големият край в Шампионска лига настъпи. За пръв път от 2008 година насам два британски отбора ще спорят един против различен за най-ценното клубно отличие на планетата, като на стадион " Уанда Метрополитано " в Мадрид Ливърпул за втора поредна година ще нападна европейския връх. Този път задачата наподобява доста по-лесна, защото противник е не Реал Мадрид, а Тотнъм, само че " шпорите " сътвориха куп чудеса в шампионата и са подготвени да изненадат " алените ". И на финала за следващ път ще се опитаме да ви насочим максимано добре към избора на футболни прогнози . Ето ги и нашите оферти за срещата в Мадрид:
Националната лотария има 3 страхотни бонуса за финала в Шампионска лига (вижте ги, 18+)
Победител
Два добре познати тима се изправят един против различен, само че няма какво да се лъжем - преимуществото е за Ливърпул. Мърсисайдци са по-опитният тим, а единствено преди година бяха на косъм от триумфа. Двата най-големи казуса на отбора бяха вратарят и неналичието на добър отбранителен халф, само че против Тотнъм и двата казуса ще са позволени - Алисон е може би най-хубавият вратар сега, а Фабиньо трансформира полузащитата на Ливърпул в същински призрачен сън за противниците. Загубата от предходната година, болката от изпусната купа и по-високата класа няма по какъв начин да не изиграят роля против отбор като Тотнъм, до чието присъединяване във финала се стигна с гол секунда преди края на мача против Аякс.
Прогноза : Ливърпул да завоюва в постоянното време (1.90 коефициент)

Ще спечелили ли Ливърпул с разлика?
Краткият отговор е " да ". Очаквам безапелационно показване от страна на Ливърпул, под което разбирайте цялостен надзор над протичащото се на терена. Срещу Манчестър Сити и Аякс " шпорите " срещнаха селекции, които сходно на тях, нямат опит в сходни шампионати и шансът изигра сериозна роля в триумфите им. Ливърпул натрупа сериозен опит с финалите в Лига Европа и Шампионска лига и ще проконтролира протичащото се на " Уанда Метрополитано ". Скоро Ливърпул не е печелил с разлика против Тотнъм, само че чакам тъкмо това да се случи.
Прогноза : Ливърпул -1 хендикап (коефициент 3.30)
Картони
В мачовете сред двата тима рядко има доста картони - нормално играта е чиста и нарушаванията са малко, тъй че не е добра концепция да изберете над 4.5 картона (2.10 коефициент). Но е прекрасен
залог да изберете някои от играчите, които обичат риска и в напечени моменти нервите им не устоят. Кандидатите от страна на Тотнъм са Деле Али, който влиза тежко в опитите си да пресира противниците. Сисоко е вторият сериозен претендент, защото постоянно ще би трябвало да оказва помощ в опазването на Фирмино, Салах и Мане. Що се отнася до Ливърпул - Фабиньо е с съвсем обезпечен картон.
Прогноза: Да получат картони Сисоко (коефициент 4), Деле Али (3.60) и Фаббиньо (3.00)

Голмайстори
Садио Мане се потвърди като състезател за огромните мачове през последните два сезона. На полуфиналите не съумя да се разпише, само че чакам да стори това против Тотнъм.
Прогноза : Мане да вкара по всяка време (2.45 коефициент)
Подсигуряващ
залог
Предполагайки сериозен триумф на Ливърпул, помислих съществено за метода, по който въпреки всичко да имам подсигуряващ
залог. Във финалите сред тимове от една и съща страна (4 на брой) от 2004 година насам имаше 4 равенства - 3 пъти 1:1 и един път 0:0. При това състояние подсигуряващ залог от 1:1 прецизен резултат звучи най-логичен.
Прогноза : 1:1 прецизен резулта (коефициент 6.75 коефициент)
Успех на всички и не забравяйте - Националната
лотария има 3 страхотни бонуса за финала в Шампионска лига (вижте ги) . Иначе може да следите Тотнъм - Ливърпул НА ЖИВО в Sportlive.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР