Големият финал в Игри на волята: България“ вече е факт.

...
Големият финал в Игри на волята: България“ вече е факт.
Коментари Харесай

Добрин е големият победител в Игри на волята: България

Големият край в „ Игри на волята: България “ към този момент е реалност. До него доближиха Юлиян, Веселин, Добрин и Ана Мария. В две полуфинални борби бяха решени и двамата огромни финалисти. В първата борба войните трябваше да подреждат тухли на маса и да балансират с въже. Целта беше да се подредят 10 тухли като тухлите се събираха по трасето с вървене обратно. Най-добър беше Веселин, следван от Добрин. На края останаха Ана Мария и Юлиян. Изключително малко не доближи на оперната певица да хвърли бомбата още в тази игра и да в профил любимеца, само че в последна сметка Юлиян се оправи и съумя да се промъкне до идната борба.
 
 игри на волята NOVA

„ Ако бях изгубил от Ана Мария щях да направя обществено самоубийство “, бяха първите думи на Юлиян. Най-разочарован беше Добрин, който поддържаше Ана Мария.
 
За втората борба останаха тримата мощни мъже, те трябваше да се оправят с неповторима борба включваща голям брой детайли. Първо трябваше да бутат 75 килограмови кубове по трасето. Кубовете бяха три. След това от тях трябваше да създадат стъпала и да се покатерят на кула от където да смъкват чук с който трябваше да разбият сандъци, в които имаше елементи от логическа задача и елементи от верига.
 
 игри на волята NOVA-->

След това трябваше да решат задачата, която се оказа сложна за Веско, който стигна първи до нея, само че Юлиян и Добрин го изпревариха. На идващия стадий ги очакваше пъзел, след решаването на който взимаха секира с която трябваше да разсекат въже. Добрин, който от самото начало беше финален, съумя да приключи първи. След него се класира Юлиян, а Веско по този начин и не съумя да стигне до пъзела. И по този начин до огромният край доближиха Добата и Юлиян.
 
Зрителите на NOVA взеха решение 200 000 лв. да завоюва Добрин с 52,9% от гласовете. Той е същински акробат, на 27 години, зодия Водолей и родом от Карнобат. За себе си споделя, че има интерес към биоразнообразието, опазването на планетата и науката като цяло . „ Ядосвам се, когато видя по какъв начин хората затрупват планетата с пластмаса, фасове и всевъзможни боклуци “, споделя той и добавя, че е веган, не пие алкохол и е подготвен да почине за идеята си.
 

 
От през днешния ден към този момент е отворен кастингът за втория сезон на „ Игри на волята: България “!
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР