Големият брой отсъстващи футболисти и многото пропуски през второто полувреме

...
Големият брой отсъстващи футболисти и многото пропуски през второто полувреме
Коментари Харесай

Байерн се провали, но подобри два рекорда

Големият брой отсъстващи футболисти и многото пропуски през второто полувреме бяха главната причина за загубата на () с 1:2 от (Мьонхенгладбах) в първия за годината мач от Бундеслигата. Баварците не съумяха да се оправят с “жребчетата ” за четвърти следващ път, а единствено през този сезон имат тъждество и две загуби против този противник, при голова разлика 2:8.

Въпреки провалянето, записа две исторически достижения в снощния дуел. С гола на в 18-ата минута грандът от изравни личния си връх от брой следващи мачове в елита на немския футбол с най-малко едно попадение. Баварците са в серия от 65 мача, в които поразяват противниковата врата. Същото те сториха и сред 2012 и 2014 година.

Срещу Борусия (М) нападателят Паул Ванер стана най-младият футболист, играл за Байерн в Бундеслигата. Талантът дебютира на 16 години и 15 дни, като единствено 14 дни не му стигнаха да усъвършенства върха на Юсуфа Мукоко от Борусия (Дортмунд).

16 - Aged 16 years and 15 days Paul Wanner has become the second youngest player in BL history - only Dortmund's Youssoufa Moukoko (16 years 1 days) was younger in his first match. Talent.
— OptaFranz (@OptaFranz)
пък към този момент има 20 гола през сезона в шампионата и пръв от всички футболисти в топ 5 шампионатите на стигна до тази кота. Най-близките преследвачи на поляка са (), () и () с по 16 попадения.

Байерн беше спечелил 7 следващи победи във всички шампионати, преди да пристигна загубата от Борусия (Мьонхенгладбах). Тя е общо трета за мюнхенци в Бундеслигата. Другите две са от Айнтрахт (Франкфурт) и Аугсбург със същия резултат - 1:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР