Големият боксов мач между Анди Руис и Антъни Джошуа вече

...
Големият боксов мач между Анди Руис и Антъни Джошуа вече
Коментари Харесай

Руис обеща фойерверки на Джошуа

Големият боксов мач сред Анди Руис и Антъни Джошуа към този момент наближава. На 7 декември в Рияд следва епичният реванш в който залога са 4 от петте международни трофеи, които в този момент са владеене на американеца от мексикански генезис.

„ Съперниците ми не са ме виждали по какъв начин нарязвам ъглите на кръга “, предизвести в последното си изявление Руис.

„ Всъщност ги сломявам още по-бързо, когато се пробват да се боксират с мен. Всеки има проект, до момента в който не бъде ударен в лицето, както би споделил Майк Тайсън. Напълно съм сигурен, че той ще желае да ме надиграе. “

„ Един удар може да промени дуела. Това се случи на 1 юни. Може да е малко по-трудно от първия път, само че би трябвало да разкрия уменията и гения си “.

„ Има неща, които би трябвало да направя с цел да стигна до идващото равнище. Уверен съм, че мога да изляза победетител от тази борба и когато го направя, ще споделя с всички, къде съм сбъркал “, сподели Джошуа.

Реваншът сред Джошуа и Руис е доста значим и за Кубрат Пулев. Българският боксьор е наложителен кандидат за международната купа във версия Международна боксова федерация (IBF) и по правилник би трябвало да се бие за пояса с спечелилия от конфликта в Саудитска Арабия до 31 май 2020 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР