Големият български футболист от близкото минало Мартин Петров получи сериозно

...
Големият български футболист от близкото минало Мартин Петров получи сериозно
Коментари Харесай

Поставиха Мартин Петров на 11-о място сред най-добрите футболисти на Волфсбург за всички времена

Големият български футболист от близкото минало Мартин Петров получи съществено самопризнание, като бе подреден на 11-о място измежду най-хубавите футболисти на Волфсбург за всички времена в класацията е на авторитетния вестник " Билд ", представен от Българска телеграфна агенция.

" Българинът стана международна звезда във Волфсбург, като след това игра в Атлетико (Мадрид) и Манчестър Сити, апропо. Той изигра 116 мача за Волфсбург и е забъркан непосредствено в 64 гола ", написа в материала. Петров игра в немския отбор сред 2001-ва и 2005-а, преди да премине в Испания.

Българинът остана единствено на крачка от Топ 10, а за най-хубав футболист на Волфсбург за всички времена бе определен белгиецът Кевин Де Бройне, като зад него останаха босненският таран Един Джеко и бразилецът Налдо в челната тройка.

Зад Мартин Петров в класацията са имена като хърватинът Марио Манджукич, бразилецът Марселиньо, италианецът Андреа Бардзали, белгийският нападател Дивок Ориги, различен хърватин - Ивица Олич, както и германците Щефан Ефенберг и Юлиан Дракслер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР