Големият български актьор Стефан Данаилов е причината Енджи Касабие да

...
Големият български актьор Стефан Данаилов е причината Енджи Касабие да
Коментари Харесай

Ламбо отворил очите на Енджи Касабие

Големият български артист Стефан Данаилов е повода Енджи Касабие да се захване с специалността на диетолог. Това описа в "Черешката на тортата " самата тя. Заварката сред тях станала около сериала "Стъклен дом ", за който той трябвало да се повтали.

Потърсил услугите на Касабие, с която се срещнал около родителите й. "Когато ми се обади и показа, въобще нямах визия, че това е толкоз известен и обичан човек в България. Преди това съм се занимавала любителски с приготовление на хранителна стратегия за мен и другари. Ето, че около господин Стефан Данаилов това стана мое предопределение и към този момент години наред е метод да спечелвам ", описа хубавицата от ливански генезис.

В последна сметка Данаилов свалил 7 кг и то за 15 дни. "Това е най-трудното намаляване - да премахнеш мазнините от тялото си и това да се види на специфичния кантар, с който проучвам вътрешните мазнини ", изясни доктор Касабие. В "Черешката на тортата ", в която взе участие за повторно (първият път даже печели кулинарното риалити), тя не заложи на арабски специалитети, обратно на упованията на някои от гостите.

Арабката в действителност показа настоящия си диетичен режим-шедьовър и впечатли всички. Тя получи оптималния брой точки за победа, само че в последна сметка първото място взе половинката на продуцента Андрей Арнаудов - Еми, с която имаха идентичен резултат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР