Големият български актьор Стефан Данаилов даде първо интервю за NOVA

...
Големият български актьор Стефан Данаилов даде първо интервю за NOVA
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: „Ако падна духом, по-добре да си вървя“

Големият български артист Стефан Данаилов даде първо изявление за NOVA след контузията и интервенцията в бургаска болница, пишат от Vesti.bg.

76-годишният артист пострада тежко след рухване в жилището си в Приморско и счупи тазобедрена става. В края на предходната седмица лекарският екип на МБАЛ „ Бургасмед” извърши интервенция за промяна на ставата.

Какво е положението на Стефан Данаилов след случая?
 Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми Edna предлага Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми
„ Аз се усещам доста добре. Ако знаете по какъв начин съм се чувствал преди този момент - след тъпото си рухване и потрошаване и още по-тъпото си държание да не се обадя на доктора. Когато му се обадих, му споделих „ Идвам”, а това беше след два дни. Това беше най-голямата тъпота. Такава болежка да не дава Господ никому да се случва”, показа Стефан Данаилов и добави, че са минали към 40 часа преди да потърси здравна помощ .

„ Ум робува, разум цари, разум патки пасе”. Реших, че ми е неловко, няма по какъв начин да ме смъкват по асансьора, аз не мога да вървя. Ти не си в естествено положение. Аз не бях на себе си. Пък и аз малко се държа неприятно с моите хора, каквото кажа, това става. Всички ме попитаха „ Ама по какъв начин няма да отидеш?”. Казах „ Няма да отида”. Психически не бях подготвен. Това ми беше оправданието”, споделя артистът.

„ Аз съм в подобен стадий, в който пребивавам с любовта на хората” , съобщи артистът. „ Аз играя на сцената и то много спектакли в доста елементи на България. Аз чувствам и виждам какво е отношението на тези хора към мен, възприятията, които питаят. Аз несъмнено щях да се изненадам, в случай че нямаше интерес от случката с Ламбо. Но не може да не те зарадва това, че ползата и положителното възприятие, желанието да ти оказват помощ кой с каквото може - без значение от сан, политически пристрастия. Това е радостно нещо”.

 Стефан Данаилов БГНЕС

„ Човешко е да паднем духом. Нямам време да падам духом. Аз съм на 76 години. Ако падна духом, по-добре да си ходя. Така че никакво желание нямам да падам духом. Ще скачам, ще падам, ще съм на линия. Да!”, безапелационен е Стефан Данаилов.

„ Един комизъм ни остана. Нещо ме е наказало да ми се случи това, с цел да се случи нещо по-добро с мен. Аз в никакъв случай не съм бил ленив човек, прочут съм с това, че съм трудолюбив. Но това отвращение да се движа, да бъда Ламбо, изключително откакто ме удари Паркинсон... Това възмути всички другари, споделиха, че е срамотия, а аз им споделих да си гледат работата. Имам възприятието, че това беше знак от горната страна, че ми дават финален старт за нещо по-ново. Тук към този момент би трябвало доста напрежение, доста предпочитание, упоритост, с цел да стана индивидът, който съм бил. Макар и остарял. Тази леност би трябвало да изчезне. Трябва да вдишвам въздух, би трябвало да вървя. Сега бях на морето 20-тина дни и имам една хубава тераса 17 метра, а съм отишъл един единствен път от единия до другия край, да си видя цветята. Един единствен път. Истината е, че аз падах доста пъти през тези две години. Все падам, падам, падам и се избавям. Казах си, че това е заради моята физическа просвета и пластични благоприятни условия. Що за пластична опция?! Така се праснах този път, че напряко се счупих. Краката ми заиграха от гадния Паркинсон. Залюлях се и взрив като торба с картофи”, спомня си Стефан Данаилов.

Актьорът е безапелационен, че ще се върне на сцената и даде обещание: „ Аз се завръщам!”
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/39253/39253496/1600-400-tema-na-meseca-08.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  10 неща, които би споделило кучето ти, в случай че можеше да приказва Тайният живот на домашните любимци 10 неща, които би споделило кучето ти, в случай че можеше да приказва  Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома? Тайният живот на домашните любимци Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома?  Собствениците на кучета са с по-здрави сърца Тайният живот на домашните любимци Собствениците на кучета са с по-здрави сърца Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР