Големият български актьор Стефан Данаилов даде ексклузивен коментар пред БТВ

...
Големият български актьор Стефан Данаилов даде ексклузивен коментар пред БТВ
Коментари Харесай

Ламбо за битката за София: Имам симпатии към Фандъкова, но изглежда уморена. Бойко го стяга чепика като чуе Мая Манолова

Големият български артист Стефан Данаилов даде извънреден коментар пред БТВ за идните локални избори и основно за по този начин нареченета " Битка за София ", в която една против друга ще се изправят Мая Манолова и Йорданка Фандъкова.

" Аз следя процесите доста деликатно. Главно в София ме интересуват нещата, защото съм софиянец. Наистина тука малко работата е комплицирана, тъй като аз, както знаете, съм вдовец. Вдовецът гледа изключително дамата. Ще ги виждам двете дами по необикновен метод. Те първо са хубави дами, второ - забавни и умни. Имам доста благосклонности към Фандъкова. Като министър работихме доста добре, тя беше заместител кмет по културата и сме се срещали доста. И аз я помня тогава по какъв начин ми изглеждаше, и в този момент като я видя по тв приемника виждам какъв брой е изтощена. Рутината също пречи, това са към този момент дефекти. Освен това, нещо, което ми прави впечатлени, е, че каквото и да се случи мина около нея - все някой различен го е направил, а пък цялата отговорност в последна сметка си я носи тя. Казвам, че съм я харесвал, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея, ясно за какво ", сподели Ламбо.



" Мая Манолова е моя другарка, тя минимум може да наподобява изтощена. Ако тя е изтощена, аз по какъв начин ще съм тогава? Мая желае да прави работата, това е при нея. Като омбудсман под дърво и камък върви горката, какво ли не прави, само че друго е да имаш и властови запас. Знам го, тъй като съм бил министър. Опасно е да не подкара по схемата на " Фандъкова-Борисов ". Тя би трябвало по собствен метод да взема решение проблемите. И тъй като аз бях индивидът, който й споделих преди време, че тя не става за президент, в този момент най-отговорно желая да оповестя моето персонално мнение - каквото й решение за вземе моята партия, аз съм за това Мая Манолова да бъде нашият претендент, на левицата, за кмет на София. Тя е най-удачното ни предложение ", изясни още Данаилов.

Той направи и една забележка: " Аз се тревожа от екзалтираните дами. Мисля, че в едно изявление споделих, че Елена Йончева прекали с остротата. Навремето по време на изборите моята другарка Корнелия Нинова прекали с остротата и негативизма и загубихме. Това, което се случва с Мая, аз ще й го кажа, несъмнено, само че се крият от мене, тъй като считат, че съм доста болен. Малко се опасявам от нейния предприемчив комитет. Това са доста младежи, които са доста остри, доста викащи, доста напрягащи, а тя е доста склонна да поеме това и да продължи по техния метод. Нека тя да укроти тона и да стане жена. Когато две дами са си дами хубави... направете една акция приятна, да ни е прелестно да ви гледаме, дами. Не се плюйте. Като чуя по какъв начин щяла да бъде страшна акция, мисля, че няма да е страшна, най-малко в София ".

Данаилов добави пред водещия Антон Хекимян, че непрекъснато поддържа връзка с Корнелия Нинова и останалите мощни хора в Българска социалистическа партия. " Ако ти кажа, че ми звънят всеки ден, ще кажеш: " Този се фука ". Чуваме се след всяка изява, аз ги поправям. Сбъркаха с острата акция в евровота, прекалиха с манджата. Хората се умориха от този негативизъм. При това изиграно по журналистически остро.

Бойко Борисов го стяга чепика от появяването на Мая. Не го ли усещаш? Малко по развълунван е в сравнение с би трябвало, когато се каже " Мая Манолова ". Партията е задоволително умна, мъдра, с цел да си избере метода, по който да предлага кмет на София ", приключи артистът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР