Големият актьор Васил Михайлов е в рискова за болести възраст,

...
Големият актьор Васил Михайлов е в рискова за болести възраст,
Коментари Харесай

Капитан Петко войвода ходи без маска, не се бои от вируси

Големият артист Васил Михайлов е в рискова за заболявания възраст, само че не трепери над здравето си, видяха папаразите на „ Уикенд ”. Онзи ден ветеранът на Военния спектакъл, който на 6 април означи 82-ия си рожден ден, излезе от вкъщи си в столичния квартал „ Редута ”, подпирайки се с бастун.

Легендарният артист бе облечен в овехтели от дългогодишна приложимост, само че чисти и спретнати облекла. Въпреки това Михайлов е запазил достолепната си външност. Вероятно, с цел да не бъде разпознат, любимецът на генерации фенове бе нахлупил черна бейзболна шапка с козирка. Звездата на „ Дунав мост ” се движеше на отдалеченост от останалите минувачи и не носеше защитна маска, макар че те към този момент са наложителни.

Актьорът, останал вечен като Капитан Петко челник в едноименния сериал от 80-те, усърдно си прави сметката за всеки изхарчен лев. Подобно на милиони родни пенсионери, Михайлов обикаля промоциите, преди да си купи каквото и да било, откриха папараците ни. Когато наближи кварталната бакалия, артистът се спря, подпря се на бастуна и се зачете в табелите за промоции, които бяха закачени на витрината. Нищо от специфичните оферти на магазина не го изкуши, а евентуално и не можеше да си ги разреши с пенсията си от към 300 лева Затова Михайлов подмина бакалията и се запъти назад към у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР