Големият актьор Морган Фрийман направи покъртителна изповед, с която докосна

...
Големият актьор Морган Фрийман направи покъртителна изповед, с която докосна
Коментари Харесай

Искрената изповед на големия Морган Фрийман: моите дни са преброени, затова ме чуйте, преди да е вече късно

Големият артист Морган Фрийман направи покъртителна изповед, с която докосна милиони свои фенове по света, написа „ С кафето “. Кинозвездата приказва искрено за живота си, за грешките, които е позволил и дребното време, кето му остава на този свят. „ Никога не е било задоволително. На 78 години съм и считам, че не ми е останало още доста време. Имам милиони в банката, само че не мога да си купя здраве, да спася живота си. Имам семейство и милиони почитатели по целия свят, само че в този момент съм напълно самичък. Живях живота си по неверен метод и не желая това да се случи и на вас “, стартира историята си Морган Фрийман, представен от „ За дамата “. „ Послушайте ме и предприемете нещо, в случай че желаете да измененията вашето бъдеще. Бих желал, до момента в който бях млад, някой да ми опише каквото ще ви кажа на вас.

Парите сами по себе си не са зло. Това са единствено хартийки с планирана стойност, които ни разрешават да стигнем до други неща, които считаме за скъпи. Ако парите не са зло, кое е злото? Злото е в неналичието на схващане. Злото е бездушно обсебващотърсене на сандък, цялостен със злато, който не съществува. Злото е, когато имаме етикет на сърце и душа, които заменяме за финансов триумф непременно. Злото е, когато се опитваме да купим благополучие. Представете си, че имате всичко, а по-късно го губите. Представете си, че сте съкрушени и нямате нито цент в джоба. Единственото решение е да намерите пари. Нямате нищо, което основава подправен шанс. Кои сте вие в този момент? Къде са всички тези хора, които сте считали за другари, до момента в който сте имали пари?

Тези, които не са с вас поради парите, от дълго време несъмнено ви напуснали, мислейки ви за тесногръд гъз. Можете да се измененията още през днешния ден, в случай че преосмислите вашата версия за триумфа. Можете да излекувате развалените си усеща, връзки и да печелите пари. Можете да простите на себе си и на тези, които са ви наранили. Можете да станете водач, който ще оказва помощ на другите. Можете да подредите вярно целите в живота. Да излекувате брака си и да се отворите за мощна обич, повече в сравнение с сте мислели, че е допустимо. Можете да станете най-хубавите родители на света, само че не чакайте да стигнете до моята възраст. Винаги можете да спечелите още пари, само че в никакъв случай няма да можете да върнете времето обратно. Всички ще умрем един ден. Всички умираме, само че малко на брой от нас в действителност живеят! “

Фрийман е роден на 1 юни 1937 в Мемфис в фамилията на Морган Патърфийлд Фрийман (бръснар, умрял през 1961 от цироза на черния дроб) и Майми Една (чистачка) и е максимален измежду три деца. Семейството постоянно се мести по време на детството му, първо в Грийнуд, Мисисипи, Гери, Индиана и най-после в Чикаго, Илинойс. Актьорски дебют прави още на 8 години, играейки основна роля в учебно зрелище. На 12 години взе участие в радио-шоу в Нешвил, Тенеси. През 1955 година изоставя образованието си в „ Джаксън Стейт Юнивърсити “, избирайки работата като монтьор във Военновъздушните сили на Съединени американски щати.

В началото на 60-те години Фрийман се реалокира да живее в Лос Анджелис, Калифорния и работи като писар в „ Лос Анджелис Комюнити Колидж “. По късно живее в Ню Йорк и работи като танцьор в „ Ню Йоркският панаир “ през 1964 година. Прави театралният си дебют през 1967 година в пиесата The Niggerlovers, където си партнира с Вивица Линдфорс. Участва в мюзикъла „ Хелоу, Доли “ през 1967 година, дружно с Пърл Бейли и Къб Калоуей (всички артисти са от афро-американски произход).

Въпреки че взе участие във кино лентата Who Says I Can’t Ride a Rainbow? през 1971 година, Фрийман става прочут с ролята си в сапунената опера Друг свят и в детското шоу The Electric Company (образователна програма).

В началото на 80-те години Фрийман стартира да взе участие в кино-филми с второстепени функции. Първата по-сериозна роля е на водача Хок във кино лентата „ Да возиш мис Дейзи “ и на сержант Ролинс във кино лентата „ Слава “ през 1989 година, играейки ролята на кавгаджия, който се причислява към новосформирана част от тъмнокожи бойци, воюващи на страната на „ Севера “ по време на гражданската война (реж. Матю Бродерик). През 1994 година взе участие в ролята на Ред в драмата „ Изкуплението Шоушенк “, за която получава голям брой позитивни мнения от филмовата колегия. Звездната му кариера към този момент е почнала и той взе участие в супер-продукциите „ Робин Худ: Принцът на разбойниците “ (1991), „ Седем “ (1995), „ Смъртоносно въздействие “ (1998), в който играе Президента на Съединени американски щати, и в екранизациите по романите на Джеймс Патерсън – „ Завръщането на паяка “ (1997) и продължението от 2001 – „ Целуни девойките “, където се въплъщава в ролята на сътрудник Алекс Крос.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР