Големият актьор Григор Вачков е загубил другата си дъщеря, узна

...
Големият актьор Григор Вачков е загубил другата си дъщеря, узна
Коментари Харесай

Григор Вачков губи другата си дъщеря

Големият артист Григор Вачков е изгубил другата си щерка , разбра HotArena.

Това разки наследницата му Марта Вачкова. Когато Марта е единствено на 12 години, татко й Григор Вачков и майка й Силвия се приготвят за дългочакано събитие. Големият артист, който на 26 май щеше да навърши 88 години, с боязън очаквал раждането на второто си дете.

" Татко доста искаше да има наследник, надяваше се мощно на момче. Обаче, в осмия месец това детенце умря в корема на майка ми. По същото време баща снимаше кино лентата " Последно лято " по Радичков. Детенцето умира и се обаждат на татко ми дали ще си пристигна. Тогава режисьорът Христо Христов, чувайки за случилата се драма в фамилията ни, споделя " Стоп, стоп! ", трансформира програмата на фотосите и подрежда да бъде снимана финалната сцена.

На нея Иван Ефрейторов, героят на татко ми, се качва на един сал в язовир, ляга като разпънат Христос и реве - плаче за всичко, което е изгубил. Режисьорът използва действителната болежка на татко ми, с цел да я вкара в героя му. Жестоко е, само че при нас в театъра и в киното това го има... Загубихме бебето ни... Оказа се, че отново е било момиченце, тъй че баща отново нямаше да сбъдне фантазията си да има наследник ", описа Марта в " Преди обед ".

Тя показа още, че бащата на Светлин Русев пръв разкрил гения на Григор Вачков. По това време той бил шеф на Лозаровинарския колеж в Плевен, където бъдещият любим учел за агроном. " На празника на учебното заведение рецитирал стихове, фейлетони на Чудомир. Бащата на Светлин Русев му споделил: Момче, ти имаш гений! Тогава татко ми почнал да върви в Плевенския спектакъл и се влюбил в тази специалност. Дошъл в София с един куфар, в който имало единствено самун, с цел да има какво да яде ", показа Марта Вачкова, написа Телеграф. 

Актьорът умира едвам на 42 в разцвета на силите си по време на фотосите на " Мера съгласно мера ". " Дълги години ми тежеше, че се скарахме при последната ни среща. Бях не лекции, когато ме е търсил, да потегли за фотосите ден по-рано. Като се прибрах ми се накара, а аз нямах никаква виновност. Това доста ме ядоса и като ме изпрати на рейса, аз си извърнах главата, като че не желая да го виждам ", показа Вачкова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР