Големият 6,28-инчов AMLOED екран с резолюция FHD+ е допълнен от

...
Големият 6,28-инчов AMLOED екран с резолюция FHD+ е допълнен от
Коментари Харесай

Oneplus 6 – смартфон за първокласно изживяване

Големият 6,28-инчов AMLOED екран с резолюция FHD+ е допълнен от флагмански 8-ядрен процесор Snapdragon 845 и огромен размер памет

Oneplus 6 предлага удобно преживяване на огромния 6,28-инчов AMLOED екран

Брандът за смарт телефони Oneplus има това обаяние, което кара хората да мечтаят – за едно по-различно устройство, което ги откроява от останалите. Дали тъй като не е измежду най-масовите на пазара и в същото време съперничи на топ марките като характерности, само че този смарт телефон е привилегия за всеки познавач на умните телефони.

Моделите на Oneplus постоянно са определяни като най-хубавите Android устройства по съответствие цена-възможности, изцяло съперници на флагманите на пазара. Oneplus 6 8GB+128GB , в частност, предлаган на привлекателна цена от $429,99 (с ваучър за отстъпка HVFMFNCA) в онлайн магазина Geekbuying, е желан смарт телефон във всяко едно отношение.

Oneplus 6 работи под ръководство на Oxygen OS, основана на Android Oreo

Първото усещане от устройството е огромният 6,28-инчов AMOLED екран с 2.5D извивка и резолюция FHD+ (2280×1080 пиксела), изпълнен в съответствие 19:9, със заоблени ъгли и защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5. С сходен екран всичко наподобява великолепно – игрите, видеото, филмите, сърфирането в интернет и всевъзможните Android приложения.

За гладкото осъществяване на приложенията се грижи извънредно мощен хардуер.  Oneplus 6 разчита на флагмански чипсет – Qualcomm Snapdragon 845 с осем изчислителни ядра на тактова периодичност 2,8GHz и графичен блок Adreno 630 GPU. Това е гаранция за първокласна продуктивност и при най-тежките мобилни приложения.

Двойната задна камера на Oneplus 6 ще направи фотоси с мечтаното качество

Мощната SoC е допълнена от респектиращ размер памет – 8GB оперативна (RAM) и 128GB непрекъснат сторидж. Липсва слот за уголемение с карти памет, само че това надали е належащо, защото в смарт телефона имате задоволително огромно пространство за приложенията и данните – фотоси, видео, игри и друго наличие.

Един смарт телефон не може да бъде класен, в случай че прави компромис с камерата. Проектантите на  Oneplus 6 знаят чудесно това и са вградили в устройството страхотна двойна съществена камера 20,0MP+16,0MP със датчици на Sony и размер на пиксела надлежно 1 µm и 1,22 µm, апертура f/1.7, автофокус и мълния. Предната 16MP селфи камера със Sony датчик, размер на пиксела 1.0 µm, автофокус и апертура f/2.0 добавя първокласното фотоизживяване.

Моделите на Oneplus постоянно са определяни като най-хубавите Android устройства по съответствие цена-възможности,

Можете да очаквате 2-3 дни обикновено потребление на смарт телефона с едно зареждане на батерията, която е литиево-йонна с потенциал 3300 mAh, с поддръжка на технология за бързо зареждане 5V 4A, като за задачата в комплекта са включени подобаващи захранващ адаптер и USB кабел. За усъвършенстваната работа на устройството се грижи и фирмената Oxygen OS, която се базира на настояща версия Android Oreo.

В допълнение към USB Type-C врата за зареждане и продан на данни,  Oneplus 6 дава още общоприет аудио излаз за слушалки, представител и микрфон. Моделът включва също безжични модули Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS и Bluetooth 5.0, NFC модул за комфортни мобилни заплащания и голям брой датчици, включително за пръстов отпечатък.

Игрите ще вървят безпрепятствено на необятния 19:9 екран на Oneplus 6

Смартфонът се доставя отключен за работа във всички публикувани мобилни мрежи, включително 4G, 3G и 2G. Предвидени са два слота за сим карти. Интерфейсът на операционната система e многоезиков, с поддръжка в това число на български език. Устройството има размери 155,7×75,4×7,75 мм и тежи 177 грама, а в комплекта са включени протектор на екрана, калъф, захранващ адаптер, Type-C кабел, игла за сим картите и управление за потребителя.

Можете да купите този извънреден смарт телефон тук:  Oneplus 6 8GB+128GB в огледално черно на цена от $429,99 (вместо $459,99), която е годна с ваучър за отстъпка HVFMFNCA, и безвъзмездна доставка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР