Големите звезди на Пари Сен Жермен Неймар и Килиан Мбапе

...
Големите звезди на Пари Сен Жермен Неймар и Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Френските издания разкритикуваха Неймар и Мбапе

Големите звезди на Пари Сен Жермен Неймар и Килиан Мбапе бяха измежду най-неубедителните играчи на терена по време на снощния край против Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Две от авторитетните френски издания - “Франс футбол” и “Екип” дадоха на двамата доста ниски оценки за представянето им в мача, приключил с проваляне 0:1 за техния тим.

Списанието дава на Неймар оценка от 4, а на Мбапе - 3. Леандро Паредес и виновникът за гола на Кингсли Коман - Тило Керер, също са оценени ниско - с 4. Единственият отличен в състава на Томас Тухел е Андер Ерера. “Да напишем, че испанецът беше най-хубавият на терена за парижани е толкоз правилно, колкото и тъжно. Само той е наблюдението от неуспеха на Неймар и Мбапе, които изпуснаха един от мачовете на живота си. Както през цялата “финална осмица”, Ерера остави сърцето си на терена, бягаше като за трима и подаваше по-добре от всеки собствен съотборник (дори и от Паредес, би трябвало да се отбележи). Създаде две благоприятни условия за 72 минути, повече от всеки различен, направи шест асистенции в последната третина на терена и четири пъти завоюва топката. Статистика, която ние към този момент не си представяхме за допустима и най-много която не беше задоволителна да преобърне развоя на мача”, написа “Франс Футбол”, който дава най-високата оценка в мача (8) на Мануел Нойер и Тиаго Алкантара от Байерн.
Les notes de PSG-Bayern:
— France Football (@francefootball) “Екип” пък прави оценка Мбапе и Неймар с 3. “Загуби двубой с Нойер, който можеше да промени всичко. Баварците напълно отстраниха неговото въздействие. Колкото повече време минаваше, толкоз повече се дразнеше и напрягаше. Разочарованието е голямо”, написа вестникът за бразилеца, а за французина е очебийно, че не е бил на 100%, както и че е изпуснал своите положения. Разкритикувани са още Керер, Анхел Ди Мария и Паредес, до момента в който Хуан Бернат, Ерера, Кейлор Навас, Преснел Кимпембе и Тиаго Силва получават по-добри оценки. Общата на парижани е 4,6, до момента в който спечелилите са с 6,4. С 8 са оценени Тиаго и Коман, а като най-хубав е избран Нойер, заплатен с 9.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР