Големите зимни курорти в България ще отбележат Световния ден на

...
Големите зимни курорти в България ще отбележат Световния ден на
Коментари Харесай

Курортите отбелязват Деня на снега с безплатни уроци през уикенда

Големите зимни курорти в България ще отбележат Световния ден на снега с безвъзмездни уроци, надпревари и атрактивни демонстрации. Боровец ще открие програмата в събота, а събитието на Витоша и Пампорово ще се организира в неделя.

Началото на Боровец ще бъде обещано в 10 ч., като последното занятие за деца стартира в 14 ч. Инструктори от " Бороспорт " ще водят безвъзмездни уроци по ски и сноуборд, а уредниците дават обещание игри и занимания за цялото семейство.

През целия ден дневната въжен превоз карта за деца до 13 години ще коства 1 лев. Между 11 и 12 ч. всеки, който желае да опита тръпката от надпреварите по слалом, ще може да се спусне по трасе пред хотел " Рила ".

В отбелязването на " Световния ден на снега " ще взе участие Планинската избавителна работа, от която ще показват техники по сигурност в планината. Българската асоциация по ски свободен и рисков жанр ще провежда търсене на богатство, където ще показват по интерактивен метод по какъв начин се откриват хора, затрупани от лавина.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР