Големите вериги магазини имат достатъчно, държат запаси за по 30

...
Големите вериги магазини имат достатъчно, държат запаси за по 30
Коментари Харесай

Борисов към министрите: Забранявам ви да си ходите! Искам да сте ми на разположение 24 часа

Големите вериги магазини имат задоволително, държат ресурси за по 30 дни напред. Няма смисъл хората да се запасяват с храни и така нататък, това единствено основава суматоха и тягостно въодушевление. Пред лечебните заведения ще има патрул, просто с цел да има кой да предизвести в случай че има свиждания, да им каже, че това би било неприятно за следствията, това значи карантинен интервал и така нататък, добави Борисов.

В 14 ч. съм извикал при мен огромните компании, които се занимават с произвеждане на медицински материали. С доста от тях работим – от Велико Търново ще дойдат през днешния ден дрехи, с цел да преоборудваме и то в днешния ден. Призовавам нашите сънародници да покажем, че нищо не ни плаши и че сме самодисциплинирани. Борсите се срутват, ще има в международен мащаб тежка финансова рецесия, тъй че да сме доста единни и дисциплинирани, на макс да работи промишлеността, с цел да оказваме помощ на хората, сподели Борисов.

Премиерът се обърна към министрите и съобщи, че желае да са му разполагаем по 24 часа.

„ Забранявам ви да си ходите в министерствата, с цел да сте ми разполагаем 24 часа “, обърна се Борисов към министрите.

Той подреди на здравния министър Кирил Ананиев персонално да отиде в Габрово и Плевен да ревизира на място обстановката. / vevesti.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР