Големите спортни събития ще останат без публика, докато не бъде

...
Големите спортни събития ще останат без публика, докато не бъде
Коментари Харесай

Публиката няма да се завърне по стадионите, докато не бъде открита ваксина?

Големите спортни събития ще останат без аудитория, до момента в който не бъде открита ваксина против COVID-19. Тази неподходяща прогноза стартира през днешния ден " Сън ". Изданието твърди, че тя ще бъде доказана още през днешния ден, когато държавното управление на Англия ще разгласява документ, чийто размер ще е повече от 40 страници, в който детайлно ще бъдат обяснени всички ограничения и бъдещи дейности в изискванията на пандемията. Още през вчерашния ден министър председателят Борис Джонсън направи изказване, в което начерта някои съществени положения в така наречен от него " пътна карта за наново отваряне на обществото ". В неговата тирада професионалният спорт не присъстваше, само че в днешния документ ще бъде наранена и тази тематика.

Надеждите на клубовете и почитателите, че стадионите ще отворят порти за аудитория през септември или октомври стартират да се изпаряват освен това състояние. В съответния случай това важи за спорта и футбола в Англия, само че е доста евентуално сходно решение да бъде взето в цяла Европа.

Неособено оптимистичният сюжет завърша в увещание на изявление на професор Крис Уити, който е основният медицински държавен консултант. Според него е извънредно малко евентуално в идната календарна година да бъде открита ефикасна ваксина против COVID-19. Това би означавало, че в допустимо целият идващ сезон да се изиграе без аудитория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР