Големите размествания на режисьорското място на ключови блокбастъри в проект

...
Големите размествания на режисьорското място на ключови блокбастъри в проект
Коментари Харесай

Нов режисьор за „Отряд самоубийци 2“

Големите разбърквания на режисьорското място на основни блокбастъри в план не са патент единствено при Disney и Lucasfilm, където напълно неотдавна Колин Тревъроу се елементарни с работата си по “Star Wars: Episode IX ”, напомня operationkino.net. В DC и Warner Bros също е доста динамично.

Първоначално около драмите към идния независим филм за Батман, където Бен Афлек ту влиза, ту още веднъж излиза (според слуховете) от иконичната роля.

Нагонът за корпоративната интервенция не подмина и “Отряд самоубийци ”, който претърпя съществени спомагателни фотоси, с цел да угоди на всеобщия усет (което по подигравка на ориста не се случи).

Рокадите и трескавата замяна обаче не престават, що се отнася и до продължението на кино лентата.
Първоначално се пусна спекулацията, че огромния Мел Гибсън може да седне на режисьорския, само че това се оказа единствено злотворен слух.

След това обаче стана ясно, че Жауме Колет-Сера ще поеме кино лентата. Решението сякаш беше публично и звучеше изрично. Сега обаче се появи новината, че Гавин О’Конър ( “Счетоводителят ”) е индивидът, който ще доразкаже историята на “Отряд самоубийци ”, стартирана несигурно от Дейвид Ейър, добавя operationkino.ne

Сигурен и много невдъхновяващ избор на режисьори. Гавин О’Конър към този момент няколко пъти е замествал напуснали план режисьори.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР