Големите компании отбелязват настъпването на коледните празници с доста предимства

...
Големите компании отбелязват настъпването на коледните празници с доста предимства
Коментари Харесай

Идеи извън бонусите: Какво подаряват шефовете на своите служители

Големите компании означават настъпването на коледните празници с много преимущества за своите чиновници. Стандартните изненади, които съпътстват този интервал от годината, са отмора в седмицата към Коледа, бонуси и коледни тържества, написа Business Insider.

Освен това обаче има и шефове, които държат да излязат от клишето и да създадат по-различни дарове. Друг вид, в който изненадите може да не са
бонуси и тържества, е когато бюджетът на компанията не го разрешава.

Вижте какви изобретателни други възможности употребяват някои компании.

Бутилка вино

С този подарък освен, че един началник няма по какъв начин да сгреши, само че хората имат опция да го споделят със своите близки.

Слушалки

Често в офиса чиновниците ги употребяват и това по никакъв начин не убягва на техните ръководители. Затова те знаят, че подаръкът им незабавно ще влезе в приложимост.

Книга

Вероятно, книгата спада към тривиалните дарове, само че пък каква по-добра инвестиция. Работодателите знаят, че това е метод за научаване на забавни неща и разширение на мирогледа.

Термо кутии за обяд

Когато има крайни периоди и доста задания, няма време за обяд. Избирайки кутия за храна, шефовете освен се грижат за своите служащи, само че и имат опрощение, когато се постанова да ги стимулират, с цел да не изостават с работата и няма време да се излязат за обяд.

Ваучери

Те са съвсем еквивалентни на
бонусите, само че за избран магазин. Твърде евентуално е управлението да желае да насочи хората си към избрани книги или музика. От друга страна може да ги познава задоволително добре и избирайки ваучер за подобаващия обект да ги изненада прелестно.

Поръчка до офиса

Ясно е, че последните дни преди празниците атмосферата в офиса не е делова и продуктивността не е на най-високото си равнище. Затова някои шефове избират да поръчат обяд, сладки или топли питиета до офиса.

Ръчно надписана картичка

Кой началник въобще има време да избира картички, а какво остава да ги надписва собственоръчно? Такъв жест обаче приказва доста на чиновниците за отношението и уважението му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР