Големите икономки в Европа затварят. Дори и извънредните мерки да

...
Големите икономки в Европа затварят. Дори и извънредните мерки да
Коментари Харесай

Караниколов: Злоупотребителите с помощите от държава бизнеси ще носят наказателна отговорност

Големите икономки в Европа затварят. Дори и изключителните ограничения да ги нямаше у нас, стопанската система ни отново щеше да страда поради европейската обстановка. България ще проработи незабавно след европейските стопански системи. Това съобщи пред БТВ министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в.

"Ние не затворихме по този метод вноса и износа си, както доста други страни. Проблемите са в хотелиерство, доставки и ресторантьорство, само че и занапред ще се появяват други проблеми и в браншове ", разкри министърът.

"Имаме краткосрочни ограничения, изготвяме и дълготрайни. Утре ще се разгласи нова мярка за микро и междинните предприятия. В момента изготвяме заявления - злоупотребителите с помощите от страна бизнеси ще носят наказателна отговорност. Опити за злоупотреби постоянно ще има ",коментира икономическият министър.

Над 61 000 чиновници ще запазят работните си места с помощта на мярката 60/40

Към момента Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в е под наложителна домашна карантина, откакто се завърна от срещата в Обединените арабски емирства. Припомняме, че България размерни 32 тона храна за лекарства с ОАЕ, като персонално министърът трябваше да дойде на летището в Абу Даби на 13 април. Страната ни получи в подмяна защитни средства, маски и дрехи за ограничаване на заразни заболявания.

Емил Караниколов стана първият министър подложен под карантина

По мотив пътуването, Караниколов изясни и какво е разменила България с арабската страна.

"България и Обединените арабски емирства започнаха едни доста положителни връзки. Това се отнася и за бизнеса с хранителни артикули - две компании си предоставиха артикули като поддръжка за спешните щабове. Това беше явен знак, че търговията сред двете страни няма да спре. Фурмите са ни предоставени от производители на фурми. Бих се учудил, в случай че не беше дал различен. Отидохме за жеста от страна на нашия бизнес. Това са производители на храни - те ни бяха предоставени без да платим нито една стотинка. Когато схванаха, че нашите медици имат потребност от здравна екипировка, а ОАЕ не са прозиводител, те подариха на българските лекари екипи и маски. Фурмите да се употребяват от Щаба за хората, които имат потребност от тази храна ", разкри икономическият министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР