Големите и пищни сватби са нещо напълно обичайно при спортистите.

...
Големите и пищни сватби са нещо напълно обичайно при спортистите.
Коментари Харесай

Емоционалната сватба на Рио Фърдинанд

Големите и обилни сватби са нещо изцяло всекидневно при спортистите. Рио Фърдинанд може и да приключи кариерата си преди няколко години, само че не прави изключение в това отношение.
 Месут Йозил, Амине Гюлше и огромната турска женитба на футболиста
Голямата турска женитба на Месут Йозил

Президентът на Турция също присъстваше

Преди към четири години някогашният футболист на Манчестър Юнайтед загуби брачната половинка си, която беше болна от рак на гърдата. Той го претърпя много тежко, като даже написа книга - Thinking Out Loud - Love, Grief And Being Mum And Dad.

Животът обаче продължава и Рио Фърдинанд е намерил новата си обич в лицето на Кейт Райт. Двамата се ожениха преди няколко дни на загадка гала в Турция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от OK! Magazine UK (@ok_mag) на Сеп 29, 2019 в 11:36 PDT

Толкова е била загадка, че гостите са били помолени да лимитират потреблението на мобилните си устройства. Младоженците обаче са решили да позволен екипа на списание OK!, с цел да снима сватбата им.

Освен обилна и изящна, сватбата на Фърдинанд е била и доста прочувствена за него. Той споделя, че още от сутринта е почнал да плаче и прави оценка обстоятелството, че децата му са били до него и са му оказали безусловната си поддръжка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР