Големите гейм компании, като например Rockstar Games и други подобни,

...
Големите гейм компании, като например Rockstar Games и други подобни,
Коментари Харесай

Google направи интересни промени в своята мини игра Chrome Dino

Големите гейм компании, като да вземем за пример Rockstar Games и други сходни, основават в действителност красиви шедьоври със личен сюжет, реалистична физика, сюжетни линии и така нататък Но в класацията за най-популярните игри можем да открием Chrome Dino . Това е примитивна чернобяла двумерна игра, която работи на всяко компютърно устройство с браузър Гугъл Chrome. Може би по тази причина е забавна – работи с всички операционни системи и платформи, като не се постанова инсталиране на каквото и да било.



Последно време се появиха доста недоволства, че в Chrome се синхронизира всичко – пароли, история на сърфирането, даже и данните на банковите карти, само че не и точките в играта Dino. Сега е квалифицирано възобновяване на браузъра, което ще синхронизира и изминатото от дракона разстояние с Гугъл акаунта . Новата опция ще се появи във версия 72 на уеб браузъра Chrome. Разбира се, ще има ранглиста на най-хубавите геймъри в света, посочили най-хубави резултати при Dino.

Друг не толкоз нов миг е, че Dino може да се играе и без интернет. Достатъчно е в адресния ред да се вкара chrome://dino/ . Показва се малко необичайно изображение, че няма интернет връзка:



Но всичко е наред. Достатъчно е да се натисне интервала и играта стартира.

В Гугъл Play се оферират няколко версии на тази игра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР