Големите авиокомпании няма да задължават пътниците да носят маски, това

...
Големите авиокомпании няма да задължават пътниците да носят маски, това
Коментари Харесай

Маските в самолетите на големите авиокомпании няма да бъдат задължителни

Големите самолетни компании няма да задължават пасажерите да носят маски, това ще бъде целесъобразно, заяви CNN, представена от БГНЕС. United Airlines няма да изисква маска за пасажери с хронични болести.

Водещите американски самолетни компании не възнамеряват да принуждават пасажерите да носят медицински маски по време на полет и ще се съсредоточат върху възприятието им за отговорност. Информационната мрежа получи копия от новите указания на въздушните превозвачи, предопределени за стюардеси и водачи.

В American Airlines няма да разрешават на пасажери без маски да се качват в самолетите, само че в случай че пасажерът към този момент се намира на борда, тогава ролята на стюардесите става "по-информативна от принудата " да се съблюдават епидемиологичните правила за сигурност. Препоръчва се на екипажите да употребяват средства за увещание по отношение на тези, които отхвърлят да покрият лицата си като „ заобикалят ескалация на напрежението “.

United Airlines ще вземат поради някои изключения от общото предписание и да вземем за пример няма да изискват маска от пасажери с хронични болести. В случай на пораждане на спор сред пасажери за потреблението на защитните средства, стюардесите са инструктирани да употребяват „ уменията за деескалация “ на обстановката и усмиряване на спорещите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР