Големите Arbitrum китове увеличиха броя на притежаваните от тях токени

...
Големите Arbitrum китове увеличиха броя на притежаваните от тях токени
Коментари Харесай

Arbitrum китовете акумулират големи количества ARB

Големите Arbitrum китове усилиха броя на притежаваните от тях токени за ръководство на блокчейна от втори пласт на Етериум.

Според информацията Андрю Канг, член на PleasrDAO и Mechanism Capital, неотдавна е закупил 1.51 милиона Arbitrum токена за към $1.85 милиона, с което общите му притежания доближиха 2.3 милиона ARB.

Друг кит изтегли 5.85 милиона ARB от Gate.io и в този момент има 17.62 милиона токена на стойност към $21.5 милиона.

Трети кит закупи 795,381 ARB за към $1 милион, а четвърти огромен собственик получи трансфер, на стойност 532,012 ARB токена, с което общите му притежания доближиха 4.58 милиона ARB на стойност към $5.59 милиона.

Тези покупки идват след известията, че Arbitrum китовете държат токените си най-много заради продължаващата драма с ръководството.

Наскоро Arbitrum се сблъска с рецензии поради управленческо предложение, което планираше да изпрати 750 милиона токена на стойност към $1 милиард на фондация Arbitrum без утвърждението на притежателите на токени.


 


Предложението беше оттеглено и от този момент фондацията разгласява модифицирани оферти, с цел да отговори на отзивите на общността. AIP-1.1 има за цел да добави график за заключване на токени, натрапен от смарт контракт и бюджетни правила.

В същото време AIP-1.2 се стреми да направи ръководството по-достъпно, като намали прага за внасяне на предложение до един милион токена.

Цената на управническия токена се стабилизира след трагичния уикенд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР