Големи загуби в жива сила са претърпели руските войски вследствие

...
Големи загуби в жива сила са претърпели руските войски вследствие
Коментари Харесай

Драматични загуби на руснаците в Луганска област, извозват телата с камиони

Големи загуби в жива мощ са претърпели съветските войски в резултат на високоточни удари на украинската войска против цели в Луганска област. В региона на Перевалск се е наложило да извозват телата с камиони, заяви Униан с позоваване на началника на Луганската регионална военна администрация Сергий Гайдай.

„ Окупационната телевизия в Луганск не споделя за всеобщите загуби на окупаторите след огнево проваляне, нанесено от Силите за защита против места, където са съсредоточени съветски войски. В резултат на ефикасни високоточни удари в региона на Перевалск труповете на съветските бойци се извозваха в претъпкани камиони. Има и попадение в казарма в Лисичанск. “ – показва Гайдай.

Той добавя, че окупаторите нищо не оповестяват на локалното население в така наречен „ ЛНР “ за огромните загуби на жива мощ по Слобожанското направление. По негови данни, 202-и и 204-и стрелкови полкове от 2-и армейски корпус на окупационните войски, незабавно са изведени от региона на бойните дейности и подлежат на разформиране поради загубата на персонален състав.  

Заради огромния брой ранени се постанова лечебни заведения в Новоайдар да бъдат трансформирани от цивилен във военни. Включително детска болница се трансформира във военна.

Гайдай добавя, че поради многото убити окупационните сили в Луганска област всеки ден правят „ лов на мъже “ за да попълнят загубите си. Дори употребяват безвредни на тип цивилен микробуси, с цел да отвличат хора.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР