Големи промени в На кафе“! Феновете най-вероятно ще останат без

...
Големи промени в На кафе“! Феновете най-вероятно ще останат без
Коментари Харесай

След РАЗПРАТА в „На кафе“: Ева Веселинова АУТ от шоуто!

Големи промени в „ На кафе “! Феновете най-вероятно ще останат без Ева Веселинова през есента, откакто самата тя разгласи, че не е несъмнено дали ще се върне на екран.

„ Август ще се отдам на отмора, а от септември още не се знае какво следва “, показа Ева .

Феновете незабавно се развълнуваха и оповестиха протест на предаването, в случай че русокоската не е част от него.

В „ На кафе “ тлее огромна омраза, която понякога избухва в огнени кавги. В центъра на събитията са точно Ева Веселинова и Андреа Банда Банда . Русокосата някогашна участничка на „ Мис Плеймейт “ и дребната влогърка са тежко скарани и пред камера постоянно се заяждат с неуместни смешки и подмятания.

По информация на злите езици Ева Веселинова имала и чести разногласия с Гала , които прераствали в кавги, написа „ България Днес “.

Сексапилната русокоска сякаш се готви за заместничка на Гала, в случай че Гала някой ден слезе от ефир, само че дали е допустимо сходно нещо да се случи преди 2050-а. Факт е, че за Ева Веселинова нещата са неразбираеми от септември. Затова тя побърза да напише прощално известие с почитателите на „ На кафе “:

„ Измина още един ефирен сезон. Искам да благодаря на вас, феновете, че ни изтърпяхте, уповавам се да съм отговорна за най-малко една ваша усмивка на ден. Правих всичко с доста обич и вяра, че островът на положителното въодушевление, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в „ На кафе “.

Имаше всевъзможни страсти, само че най-после остават единствено красивите неща, а те са доста. Благодаря и на всички вас за поддръжката през тази година и за хилядите известия, които ми изпращахте. Да имате доста хубаво лято! И да не забравяте да се усмихвате, тъй като най-после единствено това ни  остава като спомен “, написа Ева Веселинова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР