Големи промени настъпиха в ранглистата ,,pound for pound“ след събитието

...
Големи промени настъпиха в ранглистата ,,pound for pound“ след събитието
Коментари Харесай

Джон Джоунс оглави ранглистата, скок за Миочич и срив за Кормие

Големи промени настъпиха в ранглистата,,pound for pound “ след събитието UFC 241, което се организира през отминалия уикенд в „ Хонда Център “ в Анахайм, Калифорния.

Стипе Миочич стъпи на трона в тежка категория, детронирайки Даниел Кормие. Най-печеливш от това излезе Джон Джоунс. Шампионът в полутежка категория от през днешния ден е номер 1 в общата класация на UFC. Интересното е, че тъкмо той пусна известие в профила си в Twitter след страхотния конфликт в тежка категория, заявявайки:,,Вече можем да спрем да си играем игрички с тези,,pound for pound “ класации “.

Американецът с хърватски корени Миочич скочи с цели седем места, като към този момент се намира на четвърта позиция. Пред него са единствено Джоунс, Хабиб Нурмагомедов и Хенри Сехудо.

Бившият към този момент първенец при най-тежките и водач в класацията,,pound for pound “ – Даниел Кормие се срина, като към този момент се намира на седма позиция.

Миочич като първенец оглави тежка категория, следван към този момент от Кормие, Нгану и Жуниор дос Сантос. Благой Иванов остава на 10-а позиция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР