Големи легенди на Левски отдадоха почит на великия Павел Панов

...
Големи легенди на Левски отдадоха почит на великия Павел Панов
Коментари Харесай

Сини легенди през сълзи за човека с главно Ч - Павел Панов

Големи митове на Левски отдадоха респект на великия Павел Панов на поклонението на стадион “Георги Аспарухов” през днешния ден. Бившият треньор на “сините” Ангел Станков, членът на Надзорния съвет на 26-кратния първенец на България Кирил Ивков и някогашният състезател и ментор на отбора Димитър Жечев-Бобата приказваха с огромно огорчение за интелигентия, изключителния, правилния, индивида с основно “Ч” - Павел Панов.

Отдадоха респект на легендата Павел Панов на "Герена "

“Хубаво е, в случай че има деца, които да желаят да бъдат като него. На времето децата желаеха да му подражават - да бъдат като него, да живеят като него. Тактичен, образован и добър човек. Труден миг, само че подобен е животът”, сподели Геле Станков.

“Павел Панов бе извънреден човек. Един от най-хубавите ми другари, да не кажа и най-хубавият. Уважавах го. Едно, че беше извънреден футболист, само че беше и извънреден човек. Може би над 10 години не сме се разделяли. Където и да сме играли, постоянно сме били в една стая с него. Много близки бяхме. Много ми е мъчително. Имаме доста мемоари дружно, само че просто не мога да приказвам в този момент, с цел да ви опиша. Нещо ми се откъсна от сърцето. Обичаха го всички. Весело момче, обичаше шегите доста. Чудесен човек беше. За страдание си отиде доста млад”, спомня си през сълзи Кирил Ивков.

Прощаваме се с легендата Панов в сряда

“Голяма загуба за Левски и българския футбол. С ярки, изявени механически и тактически качества. Той беше човек с огромен морал. Жалко, огромна загуба. Бяхме близки, непрестанно бяхме дружно. Даже по едно време му помогнах да стане състезател на Арис Солун. Уважавахме се доста. Той беше също оправдателен, правилен в връзките си. Един огромен човек с основно “Ч”, спомня си Добромир Жечев-Бобата

Погребението на именития състезател на “сините” ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението ще стартира половин час по-рано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР