Големи фенове сме на волейбола и с интерес следим всички

...
Големи фенове сме на волейбола и с интерес следим всички
Коментари Харесай

Словенката, която създаде официалната песен на Европейското по волейбол

Големи почитатели сме на волейбола и с интерес следим всички шампионати. Покрай мачовете от европейското състезание обаче по-голямо усещане ни направи едно момиче, в сравнение с неувереното показване на националите. Тя се споделя Ева Павли и това, което я свързва с волейбола, е формалната ария за Евроволей 2019 година Тя е напълно нейно дело.

За себе си красивото момиче от Любляна споделя, че е ухилен, великодушен и обективен човек. В музиката гордо се дефинира като типичен сопрано реализатор. Но Ева е и странник, и художник, и танцьор, и модел.

Като всеки млад чонек, в свободното си време обича да излиза с приятелите си и да се забавлява. Но обича да върви и на езда, кикбокс и да танцува.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от E V A (@evapavli) на Авг 6, 2019 в 2:35 PDT

Ева е огромен обожател на разходките измежду природата и по света, по тази причина се пробва да откри време и да обикаля. А до момента в който го прави, гледа да уголемява хоризонтите си и да се въодушевява от срещите си с нови забавни персони.

И в случай че рисуването и пътуванията са единствено нейно занимание, а това да бъде модел е по-скоро " средство за спомагателен приход ", то пеенето и танците са нейната същинска пристрастеност и път в живота.

Въпреки че в началото учи живопис в Академията за изящни изкуства в Любляна, по-късно приключва Музикалната академия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от E V A (@evapavli) на Юли 26, 2019 в 1:16 PDT

От дете Ева танцува типичен балет. Той става и повода да се свърже тя и с класическата музика. Междувременно свири на обой и пиано. Първият ѝ допир с оперното пеене е в гимназията. А то се оказва и първата ѝ същински огромна пристрастеност.

" Операта беше естественият отговор на любовта ми към класическата музика ", споделя Ева. Но нито балетното изкуство, нито оперното пеене ѝ пречат по никакъв метод да стартира да посещава часове по хип-хоп танци. Успява да посвети и част от времето си на поп музиката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от E V A (@evapavli) на Юни 17, 2019 в 1:10 PDT

Въпреки че класическата и модерната поп музика са две разнообразни неща, Ева намира доста прилики сред тях. Затова тя взема решение да не избира, а да вземе най-хубавото и от двете, и да ги комбинира.

" Именно по тази причина в последно време се движа и в " поп води ". Подхожда ми, тъй като обичам да танцувам, а танците освен че вървят отлично с поп музиката, само че и ме въодушевяват. "
 Снимка 446701

Вдъхновение Ева черпи и от надарените борбени реализатори. От тези, които знаят по какъв начин да продължат напред, даже да са падали доста пъти, даже да са останали нечути.

" Аз съм от тези хора, на които музиката им е непрекъснато в главата. Мисля за нея от самото начало, постоянно пея и без глас в мозъка си. "

Затова и главата ѝ непрекъснато е цялостна с хрумвания. Понякога ги записва или ги изсвирва на пиано. Друг път първо написа текстовете, след това е мелодията, а най-после идва и песента.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от E V A (@evapavli) на Сеп 20, 2019 в 6:01 PDT

Ева откровено се възхищава на музиката на Арета Франклин и с наслада би си сътрудничила с Джеймс Блейк. В бъдещето се вижда сред оперни планове, уговорките с групата Tosca Beat, независимите концерти и музикалното продуциране. " А за какво не някой ден да не си направя и компания за плюшени играчки. "

Като гледаме пъстрата ѝ автобиография, по никакъв начин не е изненадващо, че това младо и красиво момиче е и основният провинен за основаването на " Let`s Go Together " - формалната ария на Европейското състезание по волейбол за 2019 година
 Снимка 446703

Как се стигна до " Let`s Go Together "?

Създаването на публична ария за Евровелей 2019 година в действителност беше много дълъг развой, който стартира предходната пролет. Първоначално направих три демо версии. Едната впечатли доста звукозаписната компания и организацията, а по-късно и четирите страни-организатори, и най-после, само че не по значение, и Европейската федерация по волейбол. И по този начин, публично получих зелена светлина да работя.

Как се прави ария за европейско състезание?

С помощта на звукозаписната компания и продуцента, само че моя беше задачата да се заема в цялата продукция - аудио, видео и всичко останало.

В началото имах концепция водещите вокали да бъдат изпяти от някой от известните словенски артисти. Впоследствие обаче взехме решение, че ще го направя аз, само че продължихме да търсим кой да извърши частта на френски език. Така попаднахме на белгийска рапърка Мис Ейнджъл и френския реализатор Джеръми Лиор.
 Джеръми Лиор, Мис Ейнджъл,Ева Павли и Жан Серчич ( от ляво надясно)

Джеръми Лиор, Мис Ейнджъл,Ева Павли и Жан Серчич ( от ляво надясно)

Защо тъкмо те?

И Мис Ейнджъл, и Джеръми Лиор са млади реализатори, изгряващи звезди в техните страни. За мен беше огромна чест да работя с тях.

Но те са освен страхотни музиканти, само че и прелестни персони с огромни сърца и харизма. Творческият развой беше един магически миг и силата беше фантастична. Накрая, когато придадоха своето артистично чувство на песента, тя закупи своята същинска форма и звучене. А посредством и на страхотния млад продуцент - Жан Серчич, крайният резултат се оказа в действителност впечатляващ.

Как бихте описали песента си?

Парчето има много закачливо звучене. Ритъмът му е юношески и пресен. Послението му е просто и красиво: светът би бил доста по-добър, в случай че бъдем другари, вървим дружно, поддържаме се и показахме почитание един към различен.

Винаги съм казвала, че най-хубавата страна на музиката е това, че може да бъде доста позитивна. Тя не прави разлики сред този и оня, сред това или това, а е повсеместен език за всички.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР