Големи емоции тресат актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков. 3-годишният

...
Големи емоции тресат актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков. 3-годишният
Коментари Харесай

Радина изпрати сина си на градина

Големи страсти тресат актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков. 3-годишният им наследник Христо потегли на детска градина, видя HotArena. Момченцето за първи път се отделя  от родителите си и прекрачва прага на образователно заведение, а майка му признава, че е доста разчувствана, само че и обезпокоена.

Радина и Деян избрали за хлапето държавна детска градина, намираща се в центъра на столицата. Те се похвалили пред познати, че дребният Христо бързо се приспособил към новата среда и даже си намерил другари. Останали удовлетворени и от учителката му, която подхождала с доста обич и внимание към малчуганите.  До този миг момчето не се е разделяло за дълго с родителите си и терзанията им били огромни, само че за благополучие – неоправдани. Цяло лято артистичното семейство обикаля родното Черноморие и гръцките плажове, само че не щеш ли есента пристигна и настъпи време Христо да се сблъска с началните стадии на предучилищната подготовка.

Кърджилова не крие, че е от тези майки, които се тревожат за всичко и постоянно е била доста сензитивна във връзка с сина си. Още след раждането на бебето я връхлетели мощни страсти – дали ще се оправи и дали ще успее да даде най-хубавото на детето си. „ Дори не можех да му сложа памперса, плаках доста, четох книги... Добре, че беше Деян, който е татко в същинския смисъл на думата. Той е с по-богат опит от мен, тъй като има по-голям наследник и е по-наясно с това какво е да отглеждаш дете ”, споделяла е Радина.

Щастливите родители дефинират сина си като положително и любвеобилно дете. Подобно на дядо си Христо Кърджилов, който е прочут художник, малчуганът обича да рисува, с интерес слуша приказки и споделя свои любoпитни истории. „ Много е артистичен, само че дали някой ден ще поеме по пътя на актьорската кариера, нямам никаква визия. Нека самичък да избере с какво желае да се занимава ”, разяснява Радина, представена от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР