Големи екрани с висока резолюция, батерии с огромен капацитет, много

...
Големи екрани с висока резолюция, батерии с огромен капацитет, много
Коментари Харесай

Три смартфона, които си струват всеки цент

Големи екрани с висока резолюция, акумулатори с голям потенциал, доста памет и страхотни камери отличават тези устройства, налични на преференциални цени сега

Специални отстъпки чакат купувачите по време на акцията Mid-Autumn Day в онлайн магазина Tomtop

Границата сред смарт телефоните от междинен и висок клас от ден на ден се размива. Често, устройства в междинния ценови сегмент са изпълнени съгласно най-актуалните трендове в дизайна, с мощен хардуер и издръжливи акумулатори. Това важи изключително за китайските марки, които не престават да настъпват в световен мащаб.

Във връзка с известния в Китай фестивал Mid-Autumn Day , онлайн магазинът Tomtop започва специфична акция, в границите на която консуматори по целия свят могат да се снабдят преференциално със актуален съвременен смарт телефон, както и с редица други устройства за лична приложимост или за дома. Продуктите са налични в Tomtop с примамливи отстъпки и други тласъци. Ето три смарт телефона от междинен клас, които си заслужават всеки цент.

Съчетание от метал и моден „ кожен “ свършек придават особено лъчение на Ulefone Power 5

С мощен осемядрен процесор MTK6763, допълнен от сериозен размер памет – 6GB RAM и 64GB ROM, моделът Ulefone Power 5 ще задоволи претенциите за бърза работа с приложения, безпрепятствено видео и игри, музика и сърфиране в интернет през 4G – на цена от $259,99 сега. Голям 6-инчов Super Vision екран с резолюция FHD и съответствие на страните 18:9 подсигурява безупречно образно преживяване, а четирите камери – двойна съществена 21MP+5MP и двойна селфи камера 13MP+5MP няма да оставят равнодушни феновете фотографи. С удивителна батерия 13 000 мАч и операционна система Android 8.1, този модел дава обещание дълготрайно и комфортно потребление близо седмица с едно зареждане. Добавете към това съчетанието от метал моден „ кожен “ свършек, както и функционалността за достъп посредством лицево различаване, наред с пръстовия отпечатък.

Poptel P9000 Max е предпазен от прахуляк и вода по строгите условия на стандарта IP68

Друг от привлекателните 4G смратфони, наличен за поръчки на по-ниска цена, е прахо- и водоустойчивият по IP68 стандарт Poptel P9000 Max , който коства сега EUR 176,39 . Този заякчен модел, включително със отбрана от удари, разчита на осемядрен процесор MT6750, допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM за безпрепятствено и безпроблемно осъществяване на всевъзможни смарт телефон приложения, и операционна система Android 7.0. Екранът е 5,5-инчов с резолюция FHD (1920×1080), затрупан със защитно стъкло Corning Gorilla Glass, а двете камери имат резолюции надлежно 13MP за главната и 5MB за предната селфи камера. Смартфонът е оборудван с мощна батерия 9000 мАч, която обезпечава задоволително заряд за устройството при излети и други занимания при по-тежки от нормалните условия.

Bluboo S3 е моден и изтънчен смарт телефон, с луксозен FHD+ екран

Стилен смарт телефон, който основава чувство на разкош, и в същото време задоволително мощен и функционален е третият от обсъжданите модели – B luboo S3 , предлаган сега на цена от EUR 131.41 . Това е 4G смарт телефон с необятен 6,0-инчов Sharp екран с резолюция FHD+ (1080х2160) и съответствие на страните 18:9. Дисплеят е безрамков, като заема 91% от предния панел. Моделът разчита на 8-ядрен процесор MTK6750T и порядъчен размер памет – 4GB RAM и 64GB сторидж. Впечатляват както двойната съществена камера 21,0MP+5,0MP, по този начин и предната камера за селфи с резолюция 13,0MP, а също и мощната батерия с потенциал 8500 мАч и поддръжка на последна технология за бързо зареждане Pump Express 3.0. Смартфонът работи под ръководство на Android 7.0, с опция за възобновяване до Android 8.1, и се отличава още с безжична NFC функционалност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР