Голдман Сакс определи Дейвид Соломон за следващ изпълнителен директор на

...
Голдман Сакс определи Дейвид Соломон за следващ изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Голдман Сакс назова своя нов изпълнителен директор и представи добри финансови резултати за второ тримесечие



" Голдман Сакс " дефинира Дейвид Соломон за идващ изпълнителен шеф на водещата американска банка и в това време показа по-добри от предстоящите финансови резултати за второто тримесечие на годината.

Във вторник Goldman Sachs Group Inc. дефинира Дейвид Соломон за собствен идващ основен изпълнителен шеф, като той ще поеме поста на 1-ви октомври от дългогодишния началник на огромната кредитна институция Лойд Бланкфейн.

Този ход идва в миг, когато петата по величина банка в Съединени американски щати регистрира и по-добри от прогнозите облаги и доходи през последното тримесечие. Нетните доходи на Goldman Sachs скочиха с цели 44% до 2,35 милиарда $ по отношение на година по-рано, или до 5,98 $ за акция от 3,95 $ през второто тримесечие на 2017-а година, до момента в който осреднените прогнози бяха за облага от 4,46 $ за акция.

Приходите на Goldman Sachs пък се усилиха с 19% до 9,4 милиарда $ от 7,89 милиарда $ тъкмо преди година, като това са най-високите доходи за второто тримесечие от девет години насам и надалеч над осредните прогнози в размер на 8,74 милиарда $.

Акциите на Goldman Sachs нараства с 0,57% на извънборсовата търговия преди старта на Уолстрийт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР