Goldman Sachs се явява на поправителен след неуспеха преди 4

...
Goldman Sachs се явява на поправителен след неуспеха преди 4
Коментари Харесай

AI посочи победителя от световното по футбол

Goldman Sachs се явява на изправителен след неуспеха преди 4 години

В непредсказуема игра като футбола точните прогнози са много сложни, само че компютрите с изкуствен интелект стават все по-прецизни

Изкуствен разсъдък към този момент дефинира спечелилия от международното състезание по футбол, което стартира тази седмица в Русия. Прогнозата идва от системите за машинно образование на финансовата компания Goldman Sachs.
още по тематиката
Според AI, на полуфиналите ще се срещнат Франция, Бразилия, Португалия и Германия. Финалният конфликт ще бъде сред Бразилия и Германия, а като победител се обрисуват „ Кариоките ”.

На международното състезание преди четири години Goldman Sachs също направи прогноза за крайния победител, само че тя се оказа неправилна. Този път на компютъра са предоставени повече данни, употребявани за образование.

Разработчиците на програмата признават, че е невероятно да се даде безусловно точна прогноза, защото футболът е непредсказуема игра. Това, несъмнено, е добра вест, тъй като би било прекомерно скучно да се следи състезание, спечелилият в който прочут авансово.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР