Goldman Sachs намали рязко прогнозите си за икономическо представяне на

...
Goldman Sachs намали рязко прогнозите си за икономическо представяне на
Коментари Харесай

Goldman Sachs понижи рязко икономическите си прогнози за Европа

Goldman Sachs понижи внезапно прогнозите си за икономическо показване на Европа през четвъртото тримесечие на годината, откакто внезапното увеличение на случаите на Covid-19 накара редица европейски страни да вкарат цялостни или частични национални карантини за месец ноември.

Водещата американска банка към този момент чака спад на брутния вътрешен артикул на еврозоната от 2,3% през последното тримесечие на годината, до момента в който миналата прогноза на Goldman Sachs беше за напредък от 2,2 на 100.

Подобна мощна низходяща проверка претърпя и прогнозата на Goldman Sachs за Брутният вътрешен продукт на Англия, като към този момент чака английската стопанска система да се свие през интервала октомври - декември с 2,4% при предходна оценка за агресия от 3,6 на 100.

" Очакваме, че новите противоепидемични ограничавания ще продължат три месеца, преди последователно да бъдат анулирани, започвайки през февруари следващата година ", предвижда икономистите на Goldman Sachs в разбор за клиенти на банката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР