Голдън Стейт Уориърс ще направи опит да сглоби сделка за

...
Голдън Стейт Уориърс ще направи опит да сглоби сделка за
Коментари Харесай

Голдън Стейт посяга към звезда на Финикс

Голдън Стейт Уориърс ще направи опит да сглоби договорка за крилото на Финикс Сънс Кели Убре-младши, твърди журналистът Ник Фридъл от ESPN. 24-годишният баскетболист " съживи " кариерата си с екипа на " слънцата " и се трансформира в стабилен състезател през последните два сезона, като доста усъвършенства индикаторите си от годините във Вашингтон.
According to, Kelly Oubre is a possible trade target for the Golden State Warriors;

" The name that keeps popping up when you talk to people is Kelly...Can they get him in? What would they have to give up?”
— Hoop Central (@TheHoopCentral)

През миналия сезон Убре записа върховите в кариерата си 18.7 точки и 6.4 битки в 56 дуела от скъсения постоянен сезон на НБА. За страдание, контузия в дясното коляно не му разреши да се включи в групата на Финикс за подновяването на сезона в " балона " в Орландо през лятото, където Сънс изумиха всички и записаха 8 победи от 8 мача.

Договорът на Убре с Финикс е до лятото на идната година, тъй че това също може да се окаже фактор за евентуална замяна сред двете организации. През идващия сезон баскетболистът би трябвало да получи $14 милиона. Както е известно, Голдън Стейт разполага с избор №2 от Драфт 2020, който също може да бъде употребен в възможна договорка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР