Голдън Стейт Уориърс изигра един от най-силните си мачове през

...
Голдън Стейт Уориърс изигра един от най-силните си мачове през
Коментари Харесай

Младоците на Голдън Стейт изненадаха неприятно Денвър


Голдън Стейт Уориърс изигра един от най-силните си мачове през сезона, побеждавайки със 116:100 като посетител един от кандидатите за купата в НБА Денвър Нъгетс. Шестима играчи на “воините” се регистрираха с двуцифрен актив точки.

Никола Йокич и компания излязоха напред с 9 точки на почивката, увеличавайки актива си на 15 точки рано през третата четвърт, само че оттова нататък нещата за домакините се трансфораха в призрачен сън. Отборът на Уориърс, формиран основно от новобранци, се върна в мача и даже взе преднината след две тройки на Джордан Пул в края на третия интервал. До края на мача гостите не изпуснаха преднината си и записаха 14-ата си победа за сезона в НБА - 116:100.

Andrew Wiggins (22 PTS, 10 AST) tallies a double-double as the @warriors win in Denver.

Eric Paschall: 22 PTS
Jordan Poole: 15 PTS, 6 AST, 4 3PM pic.twitter.com/ULjZ4fqJ7i
— NBA (@NBA) 4 март 2020 година Андрю Уигинс и Ерик Паскал поведоха Уориърс с по 22 точки. Маркис Крис добави 16 точки за триумфа, Джордан Пул и Микал Мюлдер вкараха по 15, а Драган Бендер се регистрира с 14 точки.

Пол Милсап и Уил Бартън вкараха по 18 точки за Нъгетс, Никола Йокич и Мейсън Плъмли прибавиха по 16, а Джамал Мъри приключи с 14 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР